Odrasli

Lepotica je bila deveruša 22 PUTA, a sada bi da bude mlada, fali joj samo JEDNA stvar

"Večito deveruša, a mlada nikada" je možda najbolja fraza koja opisuje mladu devojku koja nije stizala da promeni haljinu od pozivnica za venčanja koje su joj non - stop stizale. Svoje venčanje još čeka.

16.07.2022 15:00

Lepotica je bila deveruša 22 PUTA, a sada bi da bude mlada, fali joj samo JEDNA stvar
Printscreen/Tiktok/theloveyouliv

Da li vam se desilo da ste nekoliko puta kumovali, hvatali bidermajer, ali od vaše svadbe ni traga ni glasa? Devojke sa ovakvim iskustvom znaju koliko ume da bude frustrirajuće da večito kumuju, a nikako budu one neveste. Iznova i iznova oblače nove, najlepše haljine, a onaj "Pravi" niako da naiđe.

U toj situaciji se već 22 puta našla devojka, koja je stigla da uveliča svojim dragim prijateljicama i sestrama njihov najlepši i najposebniji dan, ali za sada se sve na tome završilo. Liv Riči ne može da izbroji na prstima dve ruke koliko puta je na venčanjima bila deveruša, a svoju glavnu ulogu i dalje čeka.

Pošto joj je dosadilo da igra sporednu ulogu u filmu, odlučila je da se za onu glavnu malo više potrudi, pa je pronašla način kako da sebi da više malo značaj i kako da pronađe onog pravog u moru velikog izbora.

 

 

Liv je odlučila da  svoju srodnu dušu pronađe tako što je raspisala „konkurs“ odnosno omogućila muškarcima da se prijave na sastanak sa njom. Odlučila je da otvori aplkaciju preko koje će primati prijave, a za britanske medije je otkrila kako se nije nadala takvom odazivu. Ova plavuša, po profesiji pevačica, već je namenila svoju ljubavnu pesmu osobi u koju će se zaljubiti.

Sada joj cela ova situacija deluje simpatično i neodoljivo poput nekog filma. NesuđeNa mlada ne zna šta da očekuje i nada se da će to prerasti u nešto više, u krajnjem slučaju će se lepo zabaviti.

 

@theloveyouliv Could YOU be my wedding season date? Applications open now 🥰 #fypシ #viral #weddingszn #date #single ♬ original sound - Liv Ritchie

 

- Ljubav mi je najvažnija. Doživela sam mnogo ljubavi od porodice i prijatelja, ali svakako žudim za onom romantičnom ljubavlju. Zaista nema ništa slično tome – rekla je ona.

U viralnom videu koji reklamira prijavu za sastanak sa njom ona kaže: „Bila sam na 22 venčanja. Jedva izađem iz hajine, a već stigne druga pozivnica“.

Iako joj je drago zbog prijateljica koje su pored svojih partnera pronašle sreću, na čijim je venčanjima prisustvovala, Liv se pita kada će to napokon biti ona. Večita udavača trenutno prolazi kroz selekciju kandidata, a ima ih više od 3.000.

 

 

Ona zajedno sa drugaricama razmatra prijave i sjajno se zabavlja u tom procesu. Na Tiktoku deli snimke svoje potrage za idealnim partnerom i sa kakvim se primerima suočava.

Izbor će joj verovatno biti težak, ali ako pronađe svoju drugu polovinu, imaće sigurno zanimljivu zajedničku  priču i uspomenu na to kako su se upoznali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)