Odrasli

PROMENIO JE SAMO JEDNU NAVIKU I TRANSFORMISAO SE, NIKO GA VIŠE NE PREPOZNAJE! Potpuno neverovatna promena, evo kako sada izgleda

Nitun Puvijarasingan podelio je sa čitavim svetom kako je uspeo da se transformiše i iz veličine 3xl uđe u s.

14.05.2022 10:00

PROMENIO JE SAMO JEDNU NAVIKU I TRANSFORMISAO SE, NIKO GA VIŠE NE PREPOZNAJE! Potpuno neverovatna promena, evo kako sada izgleda
Printscreen/TikTok/npuvi96

Da se loše navike i stil života mogu promeniti uz snažnu volju dokazao je jedan student iz Londona po imenu Nitun Puvijarasingan koji je uspeo da izgubi čak 70 kilograma nakon što je shvatio da mu gojaznost narušava zdravlje. Imao je neverovatnih 144 kilograma i dnevno je trošio blizu 26 evra na brzu hranu. Zbog toga je odlučio da uzme stvar u svoje ruke i smrša, uspevši da iz veličine 3xl pređe u xs.

Nekadašnji sportista i ragbista bio je u sjajnoj formi sve do lokdauna 2020. Tada je prestao da trenira I okrenuo se hrani koja mu je služila kao uteha jer je postao depresivan i izgubljen. Dnevno je unosio 6.000 kalorija, a, kako je otkrio medijima, sa ove distance ne može da veruje kako je sebi dozvolio da njegova ishrana izmakne kontroli.

Testo sa kobasicama je bio njegov doručak, budući da je radio u porodičnoj firmi gde je bio okružen hranom, a obavezno je posle imao i nešto da se zasladi. To je bilo propraćeno gaziranim pićem.

- Umeo sam da naručim ekstra veliki burger, pileći odrezak i 5 ekstra krilaca - rekao je taj momak.

Ni večera mu nije bila ništa manje kalorična, pa je tako u kasne sate mogao da pojede singapurski prženi pirinač, svinjska rebarca, pileća krilca i kinesku supu, a zatim uz to i odrezak sa rezancima.

Iako mu je često nakon jela bilo muka, nije shvatao ozbiljnost situacije i da takvim životom ugrožava sebe, sve do trenutka kada je shvatio da je prestao da se viđa s prijateljima zbog stida i mržnje prema sebi. Alarm je bio analiza koja je pokazala da ima visok nivo šećera u krvi zbog čega je počeo da se oseća bolesno.

Printscreen/TikTok/npuvi96

Kada je smršao, Nitunovo lice je bilo neprepoznatljivo+

- Davio sam se u hrani i to je uzimalo danak. Pomislio sam: "Moram promeniti stil života dok ne bude kasno" - rekao je taj student za Dejli mejl. 

Nakon 20 meseci je odlučio da se suoči s problemom pa je napravio teretanu u garaži i odbacio nezdravu ishranu. Treninzi su mu bili naporni i to je posebno bilo izazovno na početku. Uprkos tome, nije odustajao.

Printscreen/TikTok/npuvi96

Isplatili su se naporni treninzi kojima se okrenuo 

Trenirao je četiri do pet puta dnevno i "pao" je na 72 kilograma. Sada izgleda odlično jer je izgubio još dva kilograma u međuvremenu i sada mu je cilj da gradi mišiće i postane jači. Ne krije zadovoljstvo i to koliko je ponosan na svoju transformaciju i želi da pomogne i motiviše i druge koji se bore s viškom kilograma.

- Svima onima koji se suočavaju sa sličnim problemom kao ja želim mnogo sreće. Ako ja mogu promeniti stil života, to može svako - ponosno je rekao Nitun.                                

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)