Odrasli

GDE ŽIVE "NAJOBDARENIJI" MUŠKARCI NA SVETU?! Novo istraživanje sve otkriva!

Da bi se izmerila dužina muškosti, to mora da se čini dok je penis u erekciji

27.02.2022 19:00

GDE ŽIVE "NAJOBDARENIJI" MUŠKARCI NA SVETU?! Novo istraživanje sve otkriva!
Pixabay

Stara izreka kaže da veličina nije bitna. I to je zaista tako. Ali muškarci vole da znaju kolika je veličina njihove muškosti i da li se oni ubrajaju u one prosečne ili bi, pak, mogli da se pohvale obdarenošću. 

Prema istraživanju Target Mapa, veličina penisa prosečnog Britanca je od osam do 15 centimetara. Međutim, ovo se razlikuje od istraživanja Međunarodne androloške klinike u Londonu. Razlog tome može biti u samoj metodologiji jer je traženo od hiljadu momaka da otkriju svoju „dužinu“, što je moglo dovesti do dodavanja nekoliko centimetara. Prema ovom istraživanju, prosečan penis stanovnika Velike Britanije je oko 16 centimetara.

Istraživanjem je otkriveno da oni sa najdužom muškošću žive u Velsu i njihova prosečna dužina iznosi 16,6 centimetara. Na dnu tabele su stanovnici Istočnog Midlenda, sa prosekom od 15,5 centimetara.

Pixabay

Najobdareniji su muškarci iz Afrike

Gde na svetu muškarci imaju najveće penise u erekciji?

Prema tabeli Target Mapa, afrički muškarci imaju najduže, a Indijci najmanje penise. Generalno, na prvom mestu su afričke zemlje kao što su Gana, Kongo i Gabon, sa prosekom većim od 16 centimetara.

Odmah iza njih su muškarci iz Australije, Italije, Norveške, Meksika i Južne Afrike. Njihove prosečne dužine su od 14,7 do 16 centimetara.

U ovim zemljama pripadnici jačeg pola se ne hvale obdarenošću

Na samom dnu lestvice se nalaze muškarci iz azijskih zemalja, poput Indije, Tajlanda i Južne Koreje. Prosečna veličina njihovog penisa je od 9,1 do 10,4 centimetra.

Kako se meri veličina muškog polnog organa?

Iz zdravstvenih službi kažu da penis treba meriti samo u erekciji jer drugačije nema svrhe, posebno zato što mnogobrojni faktori utiču na njegovu veličinu. Između ostalog i hladnoća prostorije. Standardno merenje penisa je od osnove do vrha, piše The Sun.

 

Komentari (0)