Odrasli

IZ SNA GA JE TRGAO OŠTAR BOL - KRV JE LIPTALA IZ PRSTA: Supruga je vrištala kad su shvatili šta ga je ujelo

Ovaj par od decembra pokušava da se reši ovih štetočina.

29.07.2024 14:10

IZ SNA GA JE TRGAO OŠTAR BOL - KRV JE LIPTALA IZ PRSTA: Supruga je vrištala kad su shvatili šta ga je ujelo
Shutterstock

Endi Roberts i njegova supruga Rosi mirno su spavali u svom domu u Volčesteru kad ga je njega probudio oštar bol u nozi. Kao oparen je skočio iz kreveta i video povredu na prstu iz koje je liptala krv.

Njegov jauk je probudio njegovu ženu, koja je vrištala od šoka kad su shvatili da im se u krevetu nalazi pacov koji je Endija ugrizao za prst. 

Ovo je bio početak agonije ovog bračnog para koji već mesecima pokušava da se reši ovih glodara, koji opsedaju njihovu kuću.

Izgrizli nameštaj 

Kako je ispričao Endi za Miror, pacovi šetaju svuda po njihovoj kući. Ima ih ispod kreveta, zavlače se u ormariće u kuhinji, a jednog je zatekao u WC-šolji kad je krenuo u toalet.

 

 

- Moja supruga pati od mentalnih problema i užasno se plaši pacova. Dosad su je tri puta ujela za nogu i prste dok je spavala. Zvao sam agenciju za kontrolu štetočina, koji su postavili otrov po našoj kući, ali uzalud - požalio se on.

Tragovi pacova mogu se videti na svakom koraku. U kuhinji su izgrizli kabal od zamrzivača, pa su im se pokvarile namirnice.

- Nameštaj nam je izgriže i izreban. Ispod kade u kupatilu smo pronašli gomilu njihovog izmeta. Svuda trčkaraju danju i noću ničeg se ne plaše, ali zato Rosi i ja ne smemo da legnemo uveče u krevet jer ne znamo šta sve može da nas snađe - kazao je očajni Endi.

On i njegova supruga su siromašni i nemaju kud. Tražili su od opštine da im dodeli privremeni smeštaj dok se ne reše štetočina, ali nisu naišli na njihovo razumevanje.

shutterstock.com

Endi otkriva da su se pacovi razmileli svuda po njihovoj kući

 

Da stvar bude gora, Endi koji radi kao čistač više ne može na posao dok ne reši problem s pacovima, pa sad on i njegova žena žive od njegove umenjene plate i socijalne pomoći, koju ona dobija.

- Ne znam šta se dešava i kako je moguće da ne možemo da ih se rešimo od decembra prošle godine kad su se prvi put pojavili. Potpuno smo očajni, ali niko nema razumevanje za naš problem - dodao je Endi.
Kako je naglasio njihov život se pretvorio u noćnu moru, ne može i ne želi da živi sa pacovima, ali nemaju kud. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)