Odrasli

ŠOKANTNO OTKRIĆE - KO NAJVIŠE KORISTI VIJAGRU: Ove ljude srećete svaki dan, da li ste i vi među njima?

Evo ko je sve na spisku.

29.07.2024 09:30

ŠOKANTNO OTKRIĆE - KO NAJVIŠE KORISTI VIJAGRU: Ove ljude srećete svaki dan, da li ste i vi među njima?
Shutterstock

Tablete za potenciju, posebno vijagra, popularni su kod starijih muškaraca koji s godinama imaju problem sa potencijom i libidom.  Iako lekari upozoravaju da mala plava pilula može imati opasne kontraidikacije posebno ako patite od srčanih bolesti, mnogi je nemilice gutaju. 

Posebno zabrinjava trend među mladim muškarcima u dvadesetim godinama koji ne bi trebalo da imaju problem sa potencijom, a koji takođe piju ove lekove za potenciju

Ovaj trend je zabeležen i u Srbiji, a lekari upozoravaju da ne trebao lako posezati za ovim pilulama i nikako bez nadzora doktora.    

Rezultati istraživanja

Kako piše britanski The Sun, nedavno je sprovedeno istraživanje ko najviše koristi vijagru, a otkriće je prilično šokantno. Svaki četvrti od deset muškaraca koristi vijaru pre intimnog odnosa.

Na spisku najvećih potrošača lekova za potenciju su kamiondžije, baštovani i pecaroši, dok ih najmanje koriste umetnici.

Dreampictures / ImageSource / Profimedia

Primećen je trend da sve više mladih koristi vijagru

 

Anekta je sporvedena među 1.000 muškaraca najrazličitijih zanimanja na osnovu koje je napravljena lista najčešćih korisnika vijagre. 

Kako je objasnila portparol sajta na kome je rađena ova anketa Portparolka Prema rečima Džesike Leoni portparolke sajta na kome je sprovedena anketa izgleda da su umetnici najsigurniji u sebe.

-  Umetnici amateri su sigurni u svoje ljubavne veštine, pa im mala plava pilula nije potrebna. Možda je u pitanju njihov umetnički temperament - rekla je ona.

Pored kamiondžija u vrhu liste su šetači, a evo kako izgleda konačna lista.

  • Vozači kamiona - 38 odsto
  • Šetači - 35 odsto
  • Pecaroši - 30 posto
  • Baštovani - 28 odsto
  • Ljubitelji piva - 23 odsto
  • Fotografi - 13 odsto
  • Ljubitelji trčanja - 10 odsto
  • Umetnici amateri - 7 odsto

BONUS VIDEO:

Komentari (0)