Zanimljivosti

Gola guza, ali nešto drugo VISI SVE DO PODA: Nataša Bekvalac u kombinaciji o kojoj će se dugo pričati! (FOTO)

Pevačica je sinoć nastupala na beogradskom splavu, a za tu prilliku opredelila se za pravi scenski kostim koji je više otkrivao nego pokrivao i unikatnu frizuru, fanovi u transu!

19.08.2022 17:00

Gola guza, ali nešto drugo VISI SVE DO PODA: Nataša Bekvalac u kombinaciji o kojoj će se dugo pričati! (FOTO)
Foto: D. Kadić

Pevačica Nataša Bekvalac nastupala je sinoć na begradskom splavu gde je ionako vrelu atmosferu dovela do usijanja. Čini se da novosadska barbika skorije nije imala provokativniji stajling.

Ona se pred beogradsku publiku, koja je možda i najzahtevnija budući da se moraju opravdati očekivanja iz Arene, izašla u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji. Mnogi su se složili da je ovaj kostim planski pravljen po idealnim merama lepe Nate, a pojedinima je izgledao i kao jedan od kostima pevačice Šer koje je ona nosila tokom nastupa.

Jedini problem je što budući da nismo bili na licu mesta ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da je ono što je Bekvalčeva ponela noćas bilo crno perje ili krzno, ili pak kombinacija i jednog i drugog. Prizor je svakako izgledao najviše kabaretski, a Nataša je posetiocima priredila pravi mali preformans. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTL Show (@rtl.show)

 

Pojavila se u bodiju koji je delom providan i maksimalno pozadi izrezan. On je bio bez rukava, a po dekolteu je bilo crno krzno. Crne duge rukavice su takođe imale taj detalj u vidu krzna ili perja koji je upotpunio kompletnu sliku. Dole je imala nešto između čarapa i helanki,  budući da su neki delovi bili providni i od tila, dok su drugi bili u crnoj boji. Specifično je što je taj donji deo u vidu čarapa dosezao tek do kukova popularne pevačice, ali ne i preko,  tako da joj je zadnjica bila cela otkrivena kao u kupaćem kostimu.

instagram-printscreen-bekvalceva

Nataša Bekvalac na nastupu u Beogradu

Jedan detalj privukao je posebnu pažnju i to nisu ni čarape ni krzno novosadske pevačice, već kosa. Naime, Nata je imala kosu vezanu u pletenicu, a očigledno je da je u pitanju nadogradnja. Ipak čak ni ona nikada nije imala ovoliko dugu pletenicu, koja je ovog puta dosezala do samog poda. Izuzetak je spot za pesmu Lave moj” pa ostaje otvoreno pitanje da li je ista pletenica u pitanju, koju je Bekvalčeva rešila da malo izvadi iz ormana.

Vrisci oduševljenih fanova koji pevaju u isti glas sa Natašom su očigledni, a njen naklon je znak da su ponovo uhvatili njenu iskrenu emociju i podelili je sa njom.

 

 

Kako se vama dopala “mala iz srpske Atine” koja je sinoć ponovo digla Beograd na noge?

Više fotografija sa sinoćnjeg nastupa pogledajte u galeriji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)