Zanimljivosti

MEGAN besna kao ris: Napravila problem jer nije bila zadovoljna NASLOVNOM STRANOM

Britanski pisac i istraživački novinar Tom Bauer, otkriva u svojoj knjizi zbog čega je Megan Markl bila veoma besna na urednika časopisa "Veniti feir" čiju je naslovnicu krasila dok je bila u vezi sa Harijem?

16.07.2022 13:00

MEGAN besna kao ris: Napravila problem jer nije bila zadovoljna NASLOVNOM STRANOM
Tanjug/AP

Iako nisu više članovi Bakingemske palate i svoj život na dvoru su zamenili običnim, kontroverze koje i dalje kruže i prate bračni par princa Harija i Megan ne prestaju da pune stubce britanskih medija. Najnovija informacija koja opet analizira međusobne odnose članova kraljevske porodice procurila je u knjizi Toma Bauera, koja je objavljena u britanskom časopisu "San" i osvrće se na intervju vojvotkinje od Saseksa koji je kao Harijeva verenica dala 2017.godine.

Iako je Megan smatrala da će u fokusu inrevjua biti njene aktivnosti i filantropija kojom se bavi, vrlo malo je data pažnja tom segmentu njenog života. Ona je prema navodima Bauera, bila posebno histerična zbog naslovnice koju je krasila, a koja je nosila naslov „Ona je divlja o Hariju!“.

 

 

Bakingemska palata je dobila tada kopije časopisa pre objavljivanja, a Hari je kako navode britanski mediji, posebno oprezan nakon što su u prošlosti princeza Dajana i Sara Ferguson dale intervjue koji su naišli na različite reakcije i kontroverze. Zbog toga on pokušava da Megan zaštiti kako se ona ne bi doticala  osetljivih tema poput pominjanja tadašnjeg predsednika Donalda Trampa, rase, njihovog odnosa i njega uopšte.

Urednik "Veniti feira" Sem Kašner, bio je ushićen pričom Megan koja se osvrnula na ljubav koju deli sa Harijem.

- Sigurna sam da će doći vreme kada ćemo istupiti i predstaviti svoju priču koju imamo. Nadam se da će ljudi razumeti da je ovo naše vreme. Ovo je za nas i to je ono što je posebno jer je naše. Ali mi smo srećni. Lično volim veliku ljubavnu priču. – rekla je tada Megan za poznati časopis.

U svojoj knjizi Bauer opisuje iznenađenje Bakingemske palate Meganinom neviđenom drskošću tada.

 

 

Ona je nazvala svoju PR službu zahtevajući odgovore zbog natpisa naslovnice magazina. Misleći da će fokus biti njeni uspesi i zalaganja, Megan je posebno bila besna i histerična, jer je očekivala da će  intervju prikazati njen aktivizam i filantropiju, kojom se dugo godina bavi.

Bauer u svojoj knjizi tvrdi kako je šefu PR-a rečeno kako je Megan osigurala intervju najviše zbog toga za koga se udaje, a ne na osnovu njenog feminizma.

Međutim, PR tim Megan Markl kaže da su pristali na intervju istakavši kako će Harijevoj tadašnjoj verenici biti drago da razgovara sa njima, ali da je u fokusu ona kao glumac i njen aktivizam.

Britanski pisac i istraživački novinar u svojoj knjizi navodi kako je Megan uredniku Semu Kašneru ispričala  da je imala "govor u Ujedinjenim nacijama" te da je kao mala devojčica pisala predsedniku kompanije „Proktor end Gembl“ a zatim i tadašnjoj prvoj dami Hilari Klinton zbog reklamnog protesta za pranje suđa „Žene širom Amerike se bore protiv masnih lonaca i tiganja“.

Megan je navodno tražila da se reč „žene“ zamene drugim sinonimom poput „ljudi“ što je na kraju kompanija i promenila, ali nakon hiljade takvih kritika na tekst reklame koje je kompanija dobila.

Kako Bauer u svojoj knjizi navodi, Megan je bila prilično razočarana ishodom cele situacije, što je i rekla uredniku Kašneru. Posebno je bila uznemirena što njena priča o zalaganju kao devojčice zbog pomenute reklame, nije objavljena u intervjuu.

               

BONUS VIDEO:

Komentari (0)