Zanimljivosti

Anastasija Ražnatović ponela komplet od kog zastaje dah! VRELA KOMBINACIJA, gde biste vi ovo obukle?

Mlada pevačica se za snimanje novog spota za pesmu "Otkaz" sa MC Stojanom opredelila za unikatan kožni komplet dopunjen elementima od cirkona.

13.07.2022 15:00

Anastasija Ražnatović ponela komplet od kog zastaje dah! VRELA KOMBINACIJA, gde biste vi ovo obukle?
instagram-raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović juče je premijerno pustila u etar spot za pesmu laskavog naziva "Otkaz", koju je snimila sa MC Stojanom . Tim povodom ona je je ponela komplet od kojih je mnogima zastao dah.

U pitanju je kožna kombinacija iz dva dela. U gornjem delu je top dugih rukava od crne kože, dok je dole crna kožna suknja visokog struka sa velikim šlicevima na obe noge. I po majici i po suknji su detalji u vidu krstova, pahulje i nečega nalik suncu, koji su izrađeni od cirkona. Komplet je krajnje unikatan, a detalji od cirkona se posebno ističu na crnom materijalu. Anastasija je imala dugu ravnu kosu, budući da je išla uz ovaj stajling, a ponela je i velike cirkonske minđuše.

Šminka je bila u vidu crnih smouki senki, a oči su detaljnije istaknute ajlajnerom uz koji je išao neutralniji karmin u braon nijansi. Mlada pevačica je vidno preplanula pa je bronzer dodatno istakao "dodir sunca" na njenim obrazima.

- Ne treba mi dokaz da bih znala kako nisi greškom dospeo na loš glas - Anastasija je tom objavom iz spota promovisala stajling.

Nestrpljivi fanovi su jedva dočekali brzi letnji hit i novo izdanje popularne pevačice.

- Božanstveno -

- Super si, ličiš na mamu -

- Pesma je super, lepotice bravo! -

- Najbolja i najdivnija na celom svetu -

- Kako je Anastasija pristojna djevojka, izgleda kao top model, a oblači se veoma pristojno -

Još jedan od stajlinga koji je ponela na snimanju spota je i onaj gde je potpuno u crnom, a monotoniju je u startu razbila kožnom jaknom s nitnama, dok je primetna i izraženija šminka.

- Jedva čekamo ovaj futuristički hit -

- Mnogo jak par -

- Dobitna kombinacija -

- Novi letnji hit u najavi - bile su samo neke od reakcija fanova.

Kako su se Anastasija i Stojan snašli u duetu, uverite se i sami u novom hitu ovog leta. Pesma je prikazana 1. put juče, a već ima 20.000 sviđanja.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Goga

13.07.2022 15:33

Na ulasku u Ludnicu.