Zanimljivosti

Prepoznajete li KO JE ONA? Sada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, sve gori, liči na TOP MODEL, a gde je nestala ova plava devojka? (FOTO)

Poznata pevačica je mnogo puta negirala da je radila bilo kakve estetske intervencije, ali njena transformacija ne prestaje da izaziva pažnju.

13.07.2022 11:00

Prepoznajete li KO JE ONA? Sada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, sve gori, liči na TOP MODEL, a gde je nestala ova plava devojka? (FOTO)
Prntscrn/YouTube/Katarina Zivkovic

Pevačica Katarina Živković objavila je na Instagramu fotografiju u narandžastom kupaćem kostimu u kom izgleda poput svetskih top-modela, međutim, svima je odmah zapalo za oko da je mlada folkerka potpuno neprepoznatljiva u odnosu na svoj prirodni izgled s početka karijere.

Sada je pokazala vidno zategnuto i preplanulo telo, a sve je začinila posebnim mejkapom. Primetan je neutralniji smouki na očima i koralna nijansa karmina na usnama. 

Komentari podrške zapalili su društvene mreže, a među njima bio je najzastupljeniji onaj u kome Kaću upoređuju sa svetskim top modelima. Ipak, pojedinci su se složili da to nije oduvek bilo tako i da je tridesetogodišnjakinja ranije bila jedna od manje atraktivnih pevačica, pa je s godinama, kako joj je napredovala karijera, napredovala i transformacija njenog fizičkog izgleda.    

Na Jutjubu se pojavio snimak s naslovom "Evolucija Katarine Živković". Na početku zapisa vidi se mlada Kaća iz  2007. godine kada je prilikom izvođenja pesme "Kad te ne volim" imala plavu izblajhanu kosu i šiške. Lice joj je vidno gojaznije, osmeh drugačiji, usne tanje, a jagodice značajno manje izražene. Narednih godina, pak, njena promena je i više nego očigledna, a sudeći po najnovijim objavama mnogi tvrde da su estetke intervencije na njenom licu više nego očigledne. 

Ona je, ipak, negirala da je na sebi imala mnogobrojne korekcije, a kada su se pojavile spekulacije da je operisala nos, ona je istakla "da ga je samo malo sredila", te da nije prošla kroz kompletnu proceduru. Ostalo je nejasno na šta je pevačica tada u stvari mislila. 

- Nikada nisam zadovoljna izgledom u potpunosti. Mogu da nabrojim bar 25 stvari kod sebe koje bih menjala. Ali to je zato što nisam objektivna - rekla je ona.

Živkovićeva međutim ne prestaje da se menja i dalje, tako da na svakoj novoj slici dodatno ne liči na sebe sa početka karijere, slažu se mnogobrojni korisnici Instagrama koji redovno prate na njen rad. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)