Zanimljivosti

GLUMAC I MUZIČAR ZBOG MISTERIOZNE BOLESTI NIJE MOGAO DA HODA! Supruga otkrila da nešto nije u redu, a onda je počeo pakao!

Dva meseca nakon što je otišao na bolovanje i napustio privremeno radijsku emisiju koju vodi, kako bi se usredsredio na svoje zdravlje, glumac Deni Bonudas je progovorio o zdravstvenom problemu sa kojim se skoro suočio.

30.06.2022 22:00

GLUMAC I MUZIČAR ZBOG MISTERIOZNE BOLESTI NIJE MOGAO DA HODA! Supruga otkrila da nešto nije u redu, a onda je počeo pakao!
Foto: Flickr/Anthony Citrano

Iako nije imao neke značajnije uloge u filmovima, Denija Bonadusa je proslavila uloga u seriji „Porodica Patridž“ kao člana mjuzikla istoimene porodice. Serija koja opisuje veliki porodični bend koji u svom modernom oslikanom autobusu obilazi zemlju, vrtela se na malim ekranima od 1970. do 1974. godine u četiri sezone. U međuvremenu, Deni je svoju karijeru proširio na muziku i radijsko novinarstvo i tako se oprobao u različitim kreativnim zanimanjima.

Gostujući u emisiji „Dobro jutro Amerika“ on je otkrio da je u aprilu ove godine oboleo od misteriozne bolesti zbog čega jedno vreme nije mogao da hoda i govori. Da nešto nije u redu, prva je primetila njegova supruga.

Ona je shvatila da se nešto čudno dešava sa Denijem jer nije izgovarao reči kako treba. Glumac je u emisiji rekao da se ne seća tih dana kada se javio Hitnoj pomoći i prvih dana kada je ostao u bolnici. Kako kaže, još uvek ne zna šta je izazvalo njegovu bolest.

- Još uvek tražim dijagnozu. Ono što za sada znam je da mi treba vremena da se usredsredim na zdravlje.

Iako je glumac rekao kako mnogi ljudi veruju da je sam prizvao bolest vodeći brz i težak život, on kaže da ništa nije ukazivalo da će se ovo dogoditi. Međutim, činjenica je da je glumac ranije pored svoje problematične prirode imao iskustva i sa kokainom, zbog kojeg je često i bio hapšen.

Pored toga, nije ni nepoznata informacija da je on odrastao u disunkcionalnoj porodici u kojoj je često bio fizički i emocionalno zlostavljan od strane svog oca. Ipak imao je jasnu poruku za sve.

- Odvojite vreme da razmislite o svom zdravlju i onome što radite - rekao je Deni.

Na svom Instagram profilu on je poručio svojim fanovima da se uskoro vraća na radio, rekavši da mu je mozak još uvek malo pomućen, ali da ga to neće zaustaviti, kao ni ljudi koji ga angažuju da radi.    

BONUS VIDEO:

Komentari (0)