Zanimljivosti

KONTROVERZNA SARMA I PROPAST VEGETARIJANSKOG RESTORANA: Žena sa čudnim imenom uspela je da PREVARI mnoge ljude, uda na SLEPO, a onda je usledio PAKAO

Poznata šefica kuhinje Sarma Melngejlis je još 2016. godine osnovala, pomalo ironično zbog svog imena, vegetarijanske restorane. Slavu koju je postigla još u prethodnoj deceniji za kratko vreme, još kraće je uspela da zaseni svojim drskim ponašanjem i krah om finansijke situacije, zbog kojih je kasnije punila stubce novina.

30.06.2022 13:00

KONTROVERZNA SARMA I PROPAST VEGETARIJANSKOG RESTORANA: Žena sa čudnim imenom uspela je da PREVARI mnoge ljude, uda na SLEPO, a onda je usledio PAKAO
Foto: Instagram/sarmamelngailis

Zgodna Sarma uspela je za kratko vreme da stekne skandaloznu reputaciju, prevarila je mnoge investitore, otpustila svoje zaposlene i  na kraju se udala za čoveka koga je upoznala "na slepo", ali koji joj je kasnije i napravio dosta problema

Možda ste ljubitelj drugačijeg žanra ili ste bili verniji drugim dokumentarcima, međutim Netflix je spremio novu „poslasticu“ za mnoge koji su ljubitelji kuhinje, pa će se uskoro pojaviti istinita i vrlo neobična kulinarska priča „Loš vegan“ u kojoj će se pojaviti niko drugi do ove zgodne plavuše, koja će zasigurno biti glavna tema muških gledalaca.

Ova dokumentarna serija se inače bavi restoranskom industrijom i svime što ona nosi, a u centru zbivanja je ona – kontroverzna Sarma. Serijal je počeo da se emituje na Netflixu još u martu ali je sada snimljen i nastavak.

Foto: Instagram/sarmamelngailis

Iako je prema mnogima krasi sjajan izgled, njen život su pratile intrige i problemi

 

Sarma je otvorivši svoj prvi restoran 2004. godine dospela u žižu javnosti zbog posebnog jelovnika koji je bio vrlo kreativan i poseban, pa je preko noći postala poznata u američkoj gastronomiji. Osim toga što se našla na naslovnicama prestižnih časopisa, njena hrana koja se bazirala na veganstvu opisivana je kao „vrhunsko i posebno iskustvo“.

Kako se većina žena upeca na priču preko društvenih mreža i obećanja koja zatim uslede, nije zaobišlo ni ovu zgodnu plavušu koja se preko Tvitera upustila u vezu sa Šejnom Foksom. Obećavajući joj pomoć oko novčanih problema i drugih važnih stvari , Foks je pokušao na perfidan način da izmanipuliše ovu nekadašnju gastro kraljicu i uzme pod kontrolu njen život, uključujući i finansije.

Međutim ona je pisala na svom blogu da nije sve tako sjajno i bajno.

- Mnogi bi se zadavili krekerima kada bi znali da se osećam umorno i istrošeno i da sam na ivici nervnog sloma. Iza svega još stoji i nekoliko stotina hiljada dolara duga. Puna sam gorućeg besa da izgradim ovo carstvo sa destruktivnim poremećajem ishrane koji iskače iz ormara.

Kao i svaka žena i ova seksi plavuša je mislila da će nakon venčanja da joj „cvetaju ruže“. Ona i Šejn su se venčali 2012. godine. Međutim, vrlo brzo se suočila sa njegovim kockarskim problemom, koji je ubrzo postao i njen, jer je morala da plaća Šejnove dugove.

I naravno, kao u američkim filmovima i njihov život je išao tom putanjom. Pun malverzacija, obračuna sa policijom, krađa i utaja poreza. Nakon što je njen restoran propao, zgrnuvši novac od 2 miliona koji je bio namenjen za isplatu zaposlenih, Sarma je nestala sa svojim partnerom.

Malom nepažnjom Foksa, policija ih je godinu dana kasnije pronašla u nekom motelu gde je on na svoje pravo ime naručio picu. To je bio dovoljan trag za policiju. O tome je kasnije Sarma nerado govorila kao o najvećoj noćnoj mori.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)