Zanimljivosti

KRALJIČIN NAJNIŽI UDARAC ZA HARIJA I MEGAN! Ovo će ih najteže pogoditi, po sredi je njihova voljena ćerkica, monarh ne prašta!

Princ Hari i Megan Markl doputovali su za Londom tokom proslave jubileja, ali odluka Elizabete II da se ne slika sa malom princezom Lilibet bila je nepokolebljiva!

07.06.2022 22:00

KRALJIČIN NAJNIŽI UDARAC ZA HARIJA I MEGAN! Ovo će ih najteže pogoditi, po sredi je njihova voljena ćerkica, monarh ne prašta!
Ap / Srećna Republika

Princ Hari i Megan Markl nezvanično su nepoželjeni na britanskom dvoru već 2 godine otkako su odlučili da žive daleko od kontrolorske palice engleske monarhije.

Oni su prošle nedelje doputovali za London povodom platinastog 70-ogodišnjeg jubileja kraljice Elizabete, a to je bilo njihovo prvo zvanično pojavljivanje u Velikoj Britaniji posle 2 godine otkako su se preselili za Los Anđeles.

 

 

Zato ne čudi što je upravo Elizabeta II zabranila bilo kakvo fotografisanje na dvoru male princeze Lilibet,  uoči njenog 1. rođendana koji pada u tom periodu.

Ako objave fotografiju kada kraljica upozna Lilibet, to će izbrisati sve ostalo. Ta slika će samo baciti u vodu sve ono što je kraljica dosada pokušavala da postigne u vezi sa Harijem i Megan. Samo se nadam da se neće pojaviti ta fotografija. Čak mislim da kraljica to ionako neće dozvoliti - rekao je Artur Erdvars fotograf novina The Sun za Piers Morgan Uncensored, čime je potvrdio da kraljica nikada nije oprostila Princu Hariju preseljenje zarad želje njegove supruge Megan.

Budući da je fotografija zvaničnog upoznavanja kraljice Elizabete i male Lilibet izostala, sumnja se da je do njihovog upoznavanja uopšte i došlo.

Elizabeta II, tačnije PR tim koji radi za engleski dvor je maloj princezi rođendan samo zvanično čestitao putem Tvitera.

 

 

Čestitkama su se pridružili i princ Čarls i Kamila, kao i princ Vilijam i Kejt i mnogi drugi.

 

 

Princ Hari i Megan su vidno bili ganuti rođendanskim čestitkama maloj princezi koje su stigle iz celog sveta.

- Drnuti smo bezbrojnim rođendanskim željama povodom rođendana naše ćerke, Lilibet Dajane Mountbaten-Vindsor i zapanjeni saznanjem da su ljudi širom sveta dali donacije u iznosu većem od 100 hiljada dolara za Svetsku centralnu kuhinju u njenu čast - navodi se u saopštenju vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

 

 

Misan Hariman je bliski porodični prijatelj koji je prisustvovao intimnom pikniku na farmi Fogmor za Lilibetin poseban dan i tom prilikom je i uslikao.

Lilibet na svojoj prvoj rođendanskoj fotografiji sedi na travi u svetlo pavoj haljinici i ima na glavi veliku belu mašnu.

Ona ima svetao ten i riđu kosu i primetno je da je kopija svoga oca, Harija.

Ovime je dodatno ojačan Harijev "klan" zato što pored sina Arčija i mala Lilijen liči na njega.

 

 

On je na svom Instagram nalogu podelio još jednu fotografiju na kojoj se vide Megan i Lili kako se smeju pored njegove supruge i njihovo dvoje dece.

- Bila je velika privilegija proslaviti 1. rođendan Lilibet u koji je bila uključena i moja porodica! Radost i osmesi su bili svuda unaokolo - napisao je on.

Tom prilikom naručena je i torta koju su pravili iskusni kuvari kao i za venčanja Henrija i Megan.

 

 

Hari i Megan nisu prisustvovali većini događaja koji su bili u ponudi tokom vikenda, a među retkima primećeni su na ceremoniji "Trooping the Color" u četvrtak.

Oni su se takođe pojavili na ceremoniji u "St.Paul'shederal" u petak, ali nisu prisustvovali fantastičnoj zabavi u palati sledećeg dana koja je bila organizovana za jubilej u subotu uveče.

Njih dvoje se nisu pojavili ni na balkonu za proslavu jubileja, a tamo je sve vreme bio Princ Vilijam sa Kejt i njihovo troje dece, koji su maltene vukli kraljicu Elizabetu za suknju.

Ap photo

Kraljica sa princom Vilijamom, Kejt i unicima na balkonu

S druge strane, Princ Hari i Megan su ceremoniju pratili iz bivše kancelarije vojvode od Velingtona.

Četvoročlana porodica se posle 4 dana provedenih u Engleskoj u nedelju vratila u svoj dom u Santa Barbaru u Kaliforniji.

BONUS VIDEO:



 

Komentari (0)