Zanimljivosti

KIM SADA NOSI I ZMIJU NA GLAVI! Starleta pokazala novi modni krik, svi se pitaju kako joj je ovo pošlo za rukom. Da li biste se usudile?

Zmijska kosa Kim Kardašijan koja je pre neki dan "svanula" na Instagrm profilu ostavila je u čudu mnoge njene fanove i pratioce ovog frizera. Da li Kim ima novu frizuru i kako je uopšte njen frizer uspeo da tako nešto napravi?

07.06.2022 13:00

KIM SADA NOSI I ZMIJU NA GLAVI! Starleta pokazala novi modni krik, svi se pitaju kako joj je ovo pošlo za rukom. Da li biste se usudile?
Ap photo

Kim Kardašijan ne prestaje da iznenađuje javnost svojim novim izdanjima i svaki put je drugačija, čak i kad je njena kosa u pitanju. Ona se prepušta veštim rukama svog frizera Krisa Epltona, koji od njene kose pravi remek delo. Čini se da mu ne manjka kreativnosti, jer je skoro podelio jednu od omiljenih frizura koju je radio na starleti

Naime, radi se zmijskom printu koji je mnoge njene fanove ostavio u šoku, misleći da je to samo dobar fotošop. Kris je podelio pravo remek delo na svom Instagram profilu i jedan od njemu omiljenih eksperimenata na njenoj kosi. Iako su mnogi ostali u čudu, ovo je dokaz da ovaj frizer slavnih zaista radi svoj posao profesionalno i da se ne plaši izazova. 

Objavivši slike okačio je i snimak gde farba Kiminu kosu koristeći aplikacije. Na široke pramenove njene kose stavljao je šablone, dizajnirane specijalno da promene izgled frizure ove rijaliti zvezde i kroz njih je provlačio kosu prskajući na površini boju. To je na kraju ispalo maestralno, što je frizer podelio sa svojim pratiocima na instagramu.

 

 

U videu je objasnio kako čitav  proces rada na frizuri izgleda  i kako je na kraju transformacija izgledala.

-Još uvek jedan od mojih omiljenih trenutaka frizure sa Kim-napisao je on uz objavu.

Mnogi od pratilaca ovog frizera bili su iznenađeni jer su videli nešto poput prstiju u njenoj kosi i komentarisali da je urađen loš fotošop. Međutim, mnoge žene su bile oduševljene ovim frizerskim trikom i pohvalile su Krisa i njegovo umeće.

-Otrovno!-napisala je jedna pratitetljka

-Waw...ovo je moj omiljeni print i frizura-dodala je druga.

Ljubav prema zmijskom printu Kim je pokazala još pre dve godine obukavši se u sparni komplet tog dezena, dok joj se duga kosa spuštala niz leđa. Sve je na njoj bilo u zmijskom dezenu, od noktiju do kose. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)