Zanimljivosti

ŠTA VI MISLITE: Da li su ovo najgori stajlinzi na crvenom tepihu

Možda se sećate ili ne, ali smo se svi iščuđavali ponekad na neke modne izbore poznatih, kraj malih ekrana. Tu smo da vas podsetimo ko nije štedeo na inspiraciji-da se izblamira.

26.03.2022 21:00

ŠTA VI MISLITE: Da li su ovo najgori stajlinzi na crvenom tepihu
Ap photo

Na crvenom tepihu se pojavljuju poznate ličnosti, lepo obučene u celodnevnoj pratnji paparaca koji ih prate i fotografišu u najlepšem izdanju, dok poziraju. Željna publika iščekuje njihovo nove modne autfite i da su u odnosu na prošle puteve „prešli igricu“. Drugim rečima, da je njihov stajling ove godine bolji. Međutim, velike zvezde u želji da budu autentične i primećene često odu u krajnost i pojave se na crvenom tepihu u totalnim promašajima na koje modni kritičari prevrću očima.

 Ne možemo a da se ne setimo modnih promašaja pre dve decenije i jednog kao najgoreg događaja proglašenoog kada su stajlinzi poznatih u pitanju. Govorimo o Oskaru 2002 godine koji je bio zapamćen po najvećem broju ne baš tako sjajnih izdanja.

Tadašnja urednica Kosmopolitena Marsel D’ Arđi Smit je ovaj događaj označila kao noć modnih grešaka. Ni ostali modni kritičari nisu štedeli na prozivkama i grotesknim komparacijama modnih izdanja glumaca. Čak su modna fijaska nazvali "kolektivnim nedostatkom ambicija".

Najbezobličnijom haljinom i potpunim promašajem je tada bila proglašena toaleta Gvinet Paltrou koja se pojavila u zgužvanoj haljini sa prozirnim steznikom bez grudnjaka. Teška šminka koju je nanela je takođe doprinela da izdanje izgleda još užasnije. Tako je Paltrou prozvana kao da "ide kod ličnog trenera". 

Prisetimo se nekih najupečatljivijih modnih krikova sa crvenog tepiha:

 

 

 

Kao najgore ocenjeno modno izdanje glumice Gvinet Palltrou je njeno pojavljivanje u ovoj haljini.

 

 

Džulija Roberts  je u crnoj "Armani" haljini izgledala "dosadno" prema ocenama kritičara.

 

 

 

Vupi Goldberg  je na crvenom tepihu bila poput "svetlucavog pauna".

 

 

 

Ne može se zaboraviti stajling Barbare Strejsend koja se pojavila na crvenom tepihu u bordo somot haljini, koja je kod modnih kritičara ocenjena kao "šator/zavesa".

                   

 

Lepota koja krasi glumicu Dženifer Koneli otišla je u drugi plan zbog toalete koju je ponela. U neinventivnoj haljini i njenoj dosadnoj boji, kritičari su je opisali kao  "umornu utopljenu nimfu". 

 

 

 

O ukusima ne treba raspravljati, ali je cvetni print na haljini glumice Kameron Dijaz bio fijasko za crveni tepih i takav glamurozni događaj kao što je dodela filmskih nagrada.

 

 

Dolazimo i do jačih modnih krikova. Pevačica Dženet Džekson se na žurci dodele filmskih nagrada jednom prilikom pojavila u ovom izdanju.

 

 

Kristina Agilera se svojevremeno na crvenom tepihu na dodeli muzičkih nagrada prošetala ovako.

O ukusima ne treba raspravljati, ali ipak, zna se šta je dobro i univerzalno lepo, a šta odskače i predstavlja kič.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)