Bogataš

NAJMLAĐI MILIJARDER NA SVETU: Sa devet godina poseduje vilu u Dubaiju i kolekciju superautomobila

Njegov otac stekao je bogatstvo kroz menjačnice u Lagosu a potom je investirao

04.02.2022 15:00

NAJMLAĐI MILIJARDER NA SVETU: Sa devet godina poseduje vilu u Dubaiju i kolekciju superautomobila
printscreen/instagram.com

Muhamed Aval Mustafa, poznatiji kao Mompha Džuniora, sa svojih devet godina živi sasvim drugačijim životom koji ni malo ne liči na dečiji.

Pre tri godine je postao vlasnik vile, a sada već poseduje zavidnu kolekciju superautomobila i putuje po svetu u svom privatnom avionu. Život mu je ispunjen luksuzom i sve to deli sa svojim prijateljima i pratiocima na Instagramu i već je uticajni influenser, sudeći po broju lajkova njegovih objava.

 

 

On je sin nigerijskog selebritija i multimilionera Ismaila Mustafe, poznatijeg kao Mompha. I izgleda da je ekstravaganciju nasledio od tate koji mu je za šesti rođendan poklonio vilu u Dubaiju.

Mladi je bogataš na fotografijama odeven u dizajnersku odeću od glave do pete. Na jednoj fotografiji sedi na svom Bentliju, na drugoj je na Lambordžiniju, na trećoj je na Ferariju. Tu su i obavezne fotografije luksuza iz prvog razreda aviona.

Ali, on nije jedini mladi influenser u porodici, jer tata na svom profilu objavljuje i fotografiju njegove sestre.

 

 

Mompha stariji je ponosno objavio fotografiju svoje dece odevene u Versaće:

-Skupa mala deca. Na Versaće način, napisao je ispod objave.

Porodica obožava dizajnerske brendove pa su im tako društvene mreže ispunjene fotografijama na kojima su u garderobi modnih kuća Živanši, Fendi, Guči, Barberi. Otac je na svom profilu objavio i fotografije sa hrpama novčanica i pokazao je kako njegova deca spavaju prekrivena dizajnerskim prekrivačima ili nose dizajnerske satove i naočare.

 

 

Svoje bogatstvo otac je stekao kroz menjačnice u Lagosu, a zatim je dalje investirao, prenosi miss7.24sata.hr.

Komentari (0)