Pa jeste lepa...

VELIKI JE PROBLEM KAD SI LEPA! Nema drugarice zbog savršenog izgleda, ili je ipak nešto drugo?!

Lili Pitfil za sebe tvrdi da je prelepa i da je drugarice zbog toga ne vole!

27.01.2022 22:16

VELIKI JE PROBLEM KAD SI LEPA! Nema drugarice zbog savršenog izgleda, ili je ipak nešto drugo?!
pexels.com

Mlada devojka iz Engleske, Lili Pitfil požalila se britanskom časopisu "The Sun" da zbog nepravde koju doživljava od strane svojih drugarica. Naime, kako kaže Lili njene drugarice ne žele da je zovu na rođendane jer je previše lepa i uvek ukrade svu pažnju. 

- Izgubila sam neke prijatelje u prošlosti jer ne vole da sam u centru pažnje, iako to zaista ne želim da budem- ispričala je Lili i dodala: 

- Drugi su odbili da me zovu na svoje rođendanske žurke jer su brinuli da ću im ukrasti pažnju. Devojke umeju da budu jako zlobne i baš ku*ke. To je jako ružno jer sam ljubazna, zabavna i skromna i odgajana da budem lepa iznutra i spolja.

S obzirom da je ovaj tretman počela da dobija od svog punoletstva kada ju je u klubu častio pićem nepoznati muškarac, a da ju je na letovanju u Grčkoj jedan Grk poveo u privatan obilazak jahtom gde joj je nudio najlepša pića i najbolju hranu, čini se da je ona navikla da bude prelepa i da joj sve pada sa neba. 

- Bila sam u klubu i jedan muškarac me je pozvao da izađemo na piće. Nisam učinila ništa dšto bi mu pokazalo da sam zainteresovana, tako da sam bila šokirana. Bio je to ogroman 'bust' za samopouzdanje, do tada nisam znala kako izgled može da utiče na to kako se drugi ponašaju prema vama. Kada izađem sa prijateljima, momci mi uvek plaćaju piće, a konobari me izdvoje iz mase da ne čekam red, kao i redari na ulasku u klub. To je izazvalo revolt kod mojih prijatelja jer nisu dobili isti tretman, ali ja to nisam mogla da sprečim.

Ipak, s obzirom da o drugaricama priča kako su ljubomorne, ali i zlobne kučke, čini se da i nije toliko skromna kao što kaže i da nije samo njen izgled ono što ih odbija od nje. Nije iskuljučeno da je njena lepota, koju neosporno ima, razlog zbog kojeg nema dobar odnos sa devojkama oko sebe, ali izgleda kao da bi Lili trebalo da se zapita kako bira prijatelje!

Komentari (0)