Bajkovito!

PALATA KAO IZ BAJKE: Evo kako će britanska kraljevska porodica proslaviti praznike!

Britanska kraljevska porodica praznike će proslaviti u dvorcu iz bajke!

15.12.2021 15:31

PALATA KAO IZ BAJKE: Evo kako će britanska kraljevska porodica proslaviti praznike!
Tanjug/AP Inatagram

Božić i Nova godina se bliže, a euforija oko praznika već je narasla. Svi se raduju zbog predstojeće praznične sezone i uživanja koje nam sleduje, a čini se da je Britanska kraljevska porodica možda među najsrećnijima. 

Pripreme za praznike u kraljevskoj kući trajao je nedeljama, a da bi dvorac "Holyroodhouse" izgledao perfektno na dekoraciji je radio ceo tim stručnjaka i dizajnera enterijera. Oni su uspeli da osmisle savršen način da kraljevska porodica dočeka 2022. godinu.

Palata izgleda kao da je ispala iz neke bajke, a obogaćena je svečanim vencima, ukrasima, mašnama, svetiljkama, uključujući božićno drvce visoko 15 metara u Velikoj galeriji. U velelepnoj trpezariji može se videti sto satkan od cveća, venaca i kandiranog, zašećerenog voća. Cela palata izgleda zaista neverovatno, te možemo zaključiti da će kraljevska porodica zaista uživati. 

Kraljica Elizabeta najviše premena provodi u palati "Windsor", te nije ni čudo da je i u ovu palatau stigla praznična atmosfera, o čemu svedoči i veio koji se pojavio na zvaničnom profilu "Royal Collection Trust". Na videu se vidi kako je dvorac ukrašen, a neverovatne slike ostaviće vas bez daha.

 

Komentari (0)