Bizarno

OBARA SVOJ REKORD: Želi da poveća usta, a ima najveća na svetu!

Ponosna vlasnica najvećih usana na svetu nastaviće da ih dorađuje dok ne budu izgledale kao kod bratz lutki!

04.12.2021 15:27

OBARA SVOJ REKORD: Želi da poveća usta, a ima najveća na svetu!
printscreen/instagram.com

Vreme u kakvom živimo omogućilo je ženama da maksimalno rade na sebi i da svaku nepravilnost na svom licu promene, pa između ostalog i da srede i one stvari koje su do sada bile uvek takve kakve su, poput oblika usana ili očiju.

Iz tog razloga sve više žena na svetu liči jedna na drugu, bez neke očigledne razlike, ali influenserka iz Bugarske Andrea Ivanova uspela je da se izdvoji iz mora istih žena svojim neobično velikim usnama.

Naime, Andrea je 26 puta radila usne, a sprema se i za 27. koji će se dogoditi pred Božić. Razlog zbog kog je toliko puta radila usne jeste to što želi da izgleda kao Bratz lutka.

 

 

Njene usne su trenutno najveće usne na svetu, Andrea ih obožava, ali želi više da liči na popularnu lutku, te se nada da će uskoro i to rešiti. 

Zbog svojih ogromnih usana postala je vrlo popularna na društvenim mrežama, a bezbroj pozitivnih komentara ljudi ostavljaju ispod njenih slika.

Sama Andrea otkrila je u nekoliko navrata da su joj brojni muškarci tražili da izađe sa njima, zvali je na putovanja i molili je za njenu sliku samo zbog njenih usana. 

Ova mlada devojka, ne plaši se da će joj usta eksplodirati, već maksimalno uživa u njima.

Komentari (0)