Mlada i uspešna

SILA TURKOGLU: Glumica iz serije Fatalna ljubav ne voli neke tipično ženske stvari

Ova mlada damu privukla nam je pažnju u slavnoj turskoj seriji “Fatalna ljubav” koja se u našoj zemlji emituje na televiziji Pink u udarnom terminu.

12.11.2021 21:21

SILA TURKOGLU: Glumica iz serije Fatalna ljubav ne voli neke tipično ženske stvari
instagram - silaaturkoglu

Njena zanosna lepota drži nas prikovane za male ekrane svakog dana pa je red da saznamo nešto malo više o ovoj misterioznoj devojci

Sila Turkoglu je rođena 18. aprila 1999. godine u Izmiru. Visoka je 1,68 metara i teška 55 kg. U horoskopu je Ovan. Boja očiju joj je zelena. Srednje obrazovanje završila je u Anadolskoj gimnaziji a prvu ulogu je dobila 2018. godine u seriji „Aglama Anne“, prenosi sajt bh-vjesnik.net.

Nakon toga se proslavila u ulozi Sune u TV seriji „Zakletva“ 2019.-e a nakon toga je 2020. godine usledila serija “Fatalna ljubav” u kojoj je dala dušu i telo glavnoj junakinji, prelepoj i hrabroj Seher, piše portal pink.rs.

 

 

U intervjuu koji je dala za portal Azra.ba u martu ove godine je izjavila da joj se kod njene junakinje Seher sviđa njen čvrst i nepokolebljiv kao i njeno saosećanje i beskrajnu ljubav prema svemu, ali bi volela da je nekada manje ćutljiva.

Kaže da je na međunarodnu slavu navila još tokom emitovanja serije “Zakletva” ali da je popularnost i međunarodno priznanje serije “Fatalna ljubav” još više usrećuje jer u njoj tumači glavnu ulogu.

 

 

Glumica je izjavila da se snimanjima odlično zabavljaju ali i da se jako naporno radi kako bi sam rezultat bio što bolji.  Takođe, potvrdila je da se trudi da što više nauči i stiče nova iskustva i senzacije koje ona sama u ličnom životu nikada nije osetila.

Otkrila je da zbog gustog poslovnog rasporeda ne stiže da gleda serije te da filmove gleda češće. Poverila se das u joj omiljeni glumci Al Paćino i Leonardo Dikaprio, a iz Turske Haluk Bilginer i Demet Evgar.

 

 

Rekla je da bi volela da poseti Bosnu a sebe je opisala kao nasmejanu, zabavnu i pozitivnu osobu u privatnom životu. Pravdoljubiva je ali i nestrpljiva, jer želi da ostvari sve sad i odmah. Takođe je potvrdila da radi na tome da tu osobinu kod sebe ispravi.

Od hobija je istakla čitanje knjiga, istraživanje ​​novih mesta i provođenje vremena sa svojim psima. Osim toga, slušanje muzike na kraju dana je opušta, pa to pokušava da radi što češće.

 

 

Kaže da ne voli trendove nametnute od društva ili socijalnih mreža i da modu ne prati slepo. Ne voli previše šoping jer nema vremena za to. Ističe da preferira jednostavne odevne kombinacije u kojima se dobro oseća.

Privatno je privlače saosećajni, ljubazni i inteligentni muškarci i da joj oni više prilaze sada kada se proslavila ali da nije imala neprijatnih situacija jer je zapravo zahvalna svima koji nas podržavaju.

 

 

Kaže da od budućnosti očekuje das vi budemo zdraviji, mirniji i bezbrižniji, da budemo bliže najmilijima. Sebi lično je poželela da stekne nove iskustva i nauči nove stvari, ali pre svega još veći uspeh serije “Fatalna ljubav”, jer se i ekipa i ona zaista trude i rade na tome.

Da li vi partite ovu seriju i kako vam se dopada gluma Sile Turkoglu? Pišite nam u komentarima.

Komentari (0)