Zanimljivosti

ZAVELA GA JE ZBOG NOVCA, PA SE NA KRAJU STVARNO ZALJUBILA: Glumica smuvala atraktivnog kolegu, ne pušta ga već deceniju

Anđelik Bojer je već deceniju u ljubavi sa atraktivnim kolegom.

27.10.2024 07:31

ZAVELA GA JE ZBOG NOVCA, PA SE NA KRAJU STVARNO ZALJUBILA: Glumica smuvala atraktivnog kolegu, ne pušta ga već deceniju
Printscreen/Youtube

Glumac Sebastijan Rulji je rođen 1975. godine u Buenos Ajresu, svoj životni put započeo je studirajući poslovnu administraciju. Međutim, nakon završetka studija, odlučio je da se otisne u Evropu i isproba svoju sreću u manekenstvu. Ovo iskustvo ga je kasnije dovelo do uloge u svojoj prvoj sapunici, koja je označila početak njegove uspešne glumačke karijere.

Jorge Gonzalez / Zuma Press / Profimedia

Ovako Anđelik Bojer izgleda danas


Od 2008. do 2010. godine, Rulji je bio u braku sa koleginicom Cecilijom Galijano, čime su njih dvoje bili predmet interesovanja javnosti. Nakon razvoda, Rulji je započeo romansu sa Anđelik Bojer, takođe poznatom glumicom, sa kojom je i danas u vezi.

Sebastijan Rulji je tokom svoje karijere postao prepoznatljivo lice argentinske televizije, a njegova veza sa Anđelik Bojer dodatno je učvrstila interesovanje javnosti za njegov privatni život. Ovaj glumac je uspeo da ostvari značajan uspeh i priznanje, kako u profesionalnom, tako i u ličnom životu.

On je očarao pripadnice lepšeg pola ulogom Hektora u seriji "Rubi". Već tada, on je bio i te kako zapažen, a važio je za jednog od najzgodnijih glumaca na setu. Danas, situacija se nije mnogo promenila, a on ima 49 godina.

Anđelik Bojer je njegova koleginica i glumica iz popularne serije "Tereza" (Teresa) gde je tumačila ženu koju zanima samo novac zbog čega je i bacila oko na Artura odnosno Sebastijana. Na kraju ona se zaljubila u Artura, ali ne samo zbog uloge koju je igrala, već se to prenelo i na privatno "platno". Upravo ta serija vinula je ovaj glumački par u zvezde, ali unela je i promene u njihov privatni život. Danas važe za jedan od skladnijih parova. Iako je serija objavljena 2010. godine, oni su zajedno od 2014. godine, tačno deceniju.

 


Da podsetimo, Anđelik Bojer ima 34 godine i ona je meksička glumica. Rođena je u Francuskoj, a veliku popularnost je stekla u pomenutoj seriji. Nikada u karijeri nije pravila pauzu već je često bila angažovana, a zajedno sa partnerom danas je primećena i na društvenim mrežama. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)