Zanimljivosti

HALJINA NAJDUBLJEG DEKOLTEA KOJA JE ISTAKLA SVE: Niko ne trepće dok gleda, mnogi se pitaju otkud Jeleni Rozgi ovolike grudi? (VIDEO)

Pevačica nikad bolje nije izgledala, pojedine adute istakla u prvi plan, a mreže gore!

25.10.2024 20:10

HALJINA NAJDUBLJEG DEKOLTEA KOJA JE ISTAKLA SVE: Niko ne trepće dok gleda, mnogi se pitaju otkud Jeleni Rozgi ovolike grudi? (VIDEO)
ATA images

Pevačica Jelena Rozga je jedna od retkih na javnoj sceni koja sa godinama izgleda sve mlađe i lepše. Iako ima 46 godina, izgleda kao da je uvek u top formi, pa bi joj i duplo mlađe koleginice pozavidele. Nedavnom objavom još jednom je dokazala da su u njenom slučaju godine samo broj i ništa više.

Jelena je bukvalno izgledala nikad bolje. Opredelila se za veoma elegantnu crnu svilenu haljinu koja je bila sasvim neobičnog kroja. Naime, dekolte je bio nikad dublji, a po porubu su po svemu sudeći ispod materijala bile žice koje su doprinosile ovakvom dramatičnom izgledu. Dok je ispod gornjeg dela haljine provirivao brushalter u crnoj šljokičastoj boji, a činilo se da Jelenino poprsje nikada nije bilo veće.

Ramena, leđa i veći deo ruku su bili otvoreni, dok su dugi rukavi u slojevima usledili tek od laktova. Donji deo haljine pratio je liniju tela i dosezao sve do zemlje. Graciozna Jelena je stajling zaokružila sandalama, dok je plavu kosu koju već decenijama nosi na paž, zalizala pozadi, a imala je i samo jednu veliku viseću minđušu u boji zlata. Takođe i šminka bila prilično jača, tako su posebno do izražja došle pevačicine oči.

 

 

Malo je reći da je usledila slava pohvala na zanosan izgled pevačice, a objava je za nepun dan dobila blizu 14.000 sviđanja.

- Koja lepotica -

- Anđeo -

- Najlepša žena na svetu -

- Boginja -

- Dama sa stilom -

- Oduvek sam maštao o takvoj ženi -

- Pokazala i dokazala -

- Najdivnija lavica -

- Tako posebna i prelepa -

- Ženio bih je svaki dan -

- Najlepša osoba na svetu -

- Kakve oči, vau -

- Jelena Rozga ludilo mozga -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)