Zanimljivosti

RUBI JE BILA NAJFATALNIJA ZLOBNICA, a evo kako izgleda danas! Ima 46 godina, postala je baka, a život je nije mazio! (FOTO/VIDEO)

Glumica Barbara Mori je zbog telenovele iz 2004. godine stekla planetarnu slavu, a ovako sada živi.

bySrećna Republika

25.10.2024 08:30

RUBI JE BILA NAJFATALNIJA ZLOBNICA, a evo kako izgleda danas! Ima 46 godina, postala je baka, a život je nije mazio! (FOTO/VIDEO)
YouTube/printscreen

Dvadeset godina prošlo je od kultne sapunice "Rubi" koja se "vrtela" oko istoimene fatalne lepotice, po mišljenju mnogih najlepše zlobnice u istoriji televizijskih ekrana. Rubi je "oživela" Barbara Mori, meksička glumica koja danas ima 46 godina i još je glumački aktivna.

Svoju karijeru je Morijeva počela kao model kada je imala samo 14 godina, nakon što ju je otkrio dizajner Markos Toledo. Prvi veliki uspeh doživela je 1997. godine ulogom u telenoveli Azul Tekila, što joj je otvorilo vrata meksičkoj televiziji i filmskoj industriji.

Međutim, najpoznatija je po glavnoj ulozi upravo u megapopularnoj telenoveli "Rubi" iz 2004. godine, gde je "donela" ambicioznu ženu spremnu na sve kako bi postigla bogatstvo i moć. Ta uloga donela joj je međunarodnu slavu i prepoznatljivost, te je postala jedna od najpoznatijih latinoameričkih glumica.

Osim televizije, Barbara Mori se istakla i u filmskoj industriji, glumeći u nekoliko meksičkih i međunarodnih filmova. Neki od njenih najpoznatijih filmova su La mujer de mi hermano (2005) i Pretendiendo (2006), dok je njen prvi bolivudski film Kites (2010) značio iskorak u indijsku kinematografiju.

Međutim, Morijevu životi nije mazio, budući da je samo 5 godina nakon izlaska serije "Rubi" otkrila da boluje od raka dojke. Njena borba je bila duga i teška i to se definitivno odrazilo na njen celokupni život. Ipak, 2023. ona je objavila da je pobedila opaku bolest i otad se ponovo aktivira na polju glume. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Uz glumačku karijeru, Morijeva je uspešna producentkinja, a bavila se i aktivizmom, posebno u borbi protiv raka dojke. Otkad je pobedila bolest, igrala je glavne uloge u filmu Perdidos en la noche i seriji Las Azules.

Na Instagramu je prati više od 2,7 miliona ljudi. S 39 godina postala je baka, što joj je donelo titulu "najlepše bake sveta", barem među obožavateljima. Njen sin postao je otac s 19 godina, a ona danas redovno na društvenim mrežama objavljuje fotografije s unukom.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)