Zanimljivosti

SVI GLEDALI U STOPALA ČUVENE GLUMICE: Pozirala je na crvenom tepihu, a onda uradila nešto nečuveno! (FOTO)

Eva Longorija je na Academy Museum Gala događaju pozirala uz Rikija Martina, da bi potom sve zapanjila.

21.10.2024 16:02

SVI GLEDALI U STOPALA ČUVENE GLUMICE: Pozirala je na crvenom tepihu, a onda uradila nešto nečuveno! (FOTO)
Valerie Macon / AFP / Profimedia

Eva Longorija (49) iznenadila je prisutne kada je napustila svečanu Academy Museum Gala ceremoniju u Los Anđelesu bosa, skinuvši svoje glamurozne sandale na štiklu. Glumica se odlučila za udobnost, bez dvoumljenja, dok je napuštala ovo godišnje okupljanje najvećih zvezda, koje je održano tokom vikenda i simbolično se naziva Met Gala Zapadne obale.

Zvezda serije "Očajne domaćice" pojavila se na crvenom tepihu u elegantnoj crnoj haljini koja je pratila liniju tela. Kreacija je obuhvatala dugu suknju i gornji deo uz dramatični dodatak od tila sa šljokičastim detaljima u vidu velikog kruga. Dugu ravnu kosu podelila je na razdeljak i "strogo" je zalizala iza ušiju, dok je i šminka bila upečatljiva, u vidu crne senke i neutralnijeg karmina, a do izražaja su došle njene dijamantske minđuše.

Glumica je tokom večeri očarala prisutne na crvenom tepihu, gde se pojavila u društvu muzičke zvezde Riikija Martina (52). Oboje su bili u dobrom raspoloženju, smeškajući se kamerama dok su pozirali i družili se sa ostalim zvezdama koje su prisustvovale događaju. 

Eva se po svemu sudeći opredelila za visoke potpetice koje joj nisu bile najudobnije, a pošto je istrpela fotografisanje na crvenom tepihu rešila je da ostatak večeri na putu do kuće provede sasvim bosa, ogrnuvši crni kaput.

Dok Longorija "balansira" između karijere na crvenom tepihu i biznis poduhvata, izvori bliski glumici kažu da je već neko vreme dobro ulagala u različite projekte. 

- Eva već neko vreme tiho donosi pametne poslovne poteze iza kulisa - istakao je izvor, a o tome piše i Daily Mail.

Njen ulazak u svet investiranja podstakle su neke od njenih bliskih prijateljica koje su je ohrabrile da razmišlja i "van Holivuda". Jedna od njenih najvećih inspiracija bila je Viktorija Bekam.

Longorija, čije se bogatstvo već procenjuje na 50 miliona dolara, nedavno je ostvarila značajan poslovni uspeh kada je kompanija Siete Foods, u koju je investirala, kupljena od strane Pepsi Co za 1,2 milijarde dolara. Taj poslovni potez dolazi nekoliko meseci nakon što su Eva i njen suprug, Hose Antonio Baston (56), napustili Los Anđeles i preselili se u Marbelju, Španiju, tražeći mir što dalje od holivudskog glamura.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)