Zanimljivosti

KIM OSTAVILA SVE BEZ DAHA, KADA JE KROČILA NA CRVENI TEPIH SVI SU GLEDALI U JEDNO: Pogledajte toalete ostalih poznatih dama (FOTO)

Los Anđeles je sinoć bio u znaku glamura i zvezda na četvrtom po redu Academy Museum Gala, a starleta je zasenila sve u kreaciji staroj 26 godina.

20.10.2024 22:30

KIM OSTAVILA SVE BEZ DAHA, KADA JE KROČILA NA CRVENI TEPIH SVI SU GLEDALI U JEDNO: Pogledajte toalete ostalih poznatih dama (FOTO)
Valerie Macon / AFP / Profimedia

Los Anđeles je sinoć bio epicentar glamura na četvrtom Academy Museum Gala događaju, gde su se na crvenom tepihu smenjivae najpoznatije zvezde. Academy Museum Gala još jednom je dokazao zašto je jedan od najglamuroznijih događaja godine, pružajući priliku zvanicama da pokažu inspirativne modne izbore i ožive duh starog Holivuda.

Kim Kradašijan

Među onima koje su privukile najviše pažnje, izdvojila se Kim Kardašijan, koja je pokazala kako se na velika vrata vraća stari holivudski šarm. Kim je zasenila mnoge vintidž izdanjem iz arhive dizajnera Tijerija Muglera. Nosila je beli korset i ogrtač sa kapuljačom iz kolekcije za proleće 1998. godine, dok su providne PVC cipele i dijamantska ogrlica upotpunili njen izgled. 

 

 

Kombinaciju je osmislio njen dugogodišnji stilista Dani Levi, a iako su cipele izazvale podeljene reakcije, takvi modeli često se biraju za stvaranje iluzije visine. Reakcije na njen izgled bile su podeljene, budući da je izgeledalo da dole ima donji veš u beloj boji, a zapravo je nosila minijaturni beli šorts. Iako su svi gledali šta je to Kim obukla u donjem delu tela, uspelo joj je da bude u centru pažnje, kao i svaki put. Pored nje, na događaju su zablistale i druge modne ikone. 

Nikol Kidman

Nikol Kidman je pokazala besprekoran ukus u elegantnoj Balenciaga haljini, koja je spojila sofisticiranost sa senzualnim elementima. Njena haljina od svile sa naglašenim strukom i delikatnim detaljima isticala je njenu figuru. Izgled je zaokružen minimalističkim nakitom i dugim crnim rukavicama.

 

 

Demi Mur

Demi Mur je svojom pojavom u tamnoljubičastoj kreaciji sa dubokim dekolteom i dubokim šlicom potvrdila status modne ikone. Haljina, dizajnirana da prati liniju tela, savršeno je naglasila njene atribute. Uz jednostavnu šminku i podignutu kosu, Demi je izgledala besprekorno, noseći glamur s dozom ležerne sofisticiranosti, dok su veću pažnju privukle i njene minđuše.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Draga

21.10.2024 11:17

Ovo se nekad nosilo ispod haljine, ogrnuta penjoarom. Ali, pošto je danas bitno da gledaju u tebe u čudu, postigla je efekat, ako je primat biti gola. Nikol i Demi ok.