Telo

UŠLA U PRODAVNICU KAO U NOĆNI KLUB: Haljina više otkriva nego pokriva - kupci nisu znali u šta pre da gledaju! (VIDEO)

Da li biste se vi usudili da ovako idete u nabavku?

28.09.2024 22:30

UŠLA U PRODAVNICU KAO U NOĆNI KLUB: Haljina više otkriva nego pokriva - kupci nisu znali u šta pre da gledaju! (VIDEO)
Instagram-corrieyee

Pitanje šta je prikladna odeća u određenim situacijama često izaziva različite reakcije, a video koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama, izazvao je pravu lavinu komentara. Glavna akterka ovog snimka, influenserka Kori Ji, iznenadila je prisutne u jednoj prodavnici svojim smelim modnim izborom.

Ona je na sebi imala malenu belu haljinu najdubljeg mogućeg dekoltea, koja se potom lepršavo širila i dosezala ultramini dužinu. Stajling je upotpunila lakiranim krem salonkama veoma visokih potpetica i crnom tašnom brenda Chanel.  

Duga crna kosa padala joj je duž leđa, dok je opušteno kupovala namirnice, baš kao da je ušetala u trenerci, a ne u stajlingu koji više odgovara noćnom izlasku nego šetnji između polica sa namirnicama.

 

Na svom Instagram profilu, Kori Ji je bezbrižno napisala "Prošlo je već neko vreme od kako sam kupovala namirnice", delujući kao da se nalazi u sasvim običnoj svakodnevnoj situaciji. 

Ipak, njena pojava izazvala je pravu pometnju među kupcima, posebno među muškarcima, koji su izvirivali na sve strane kako bi je videli. Jedan od njih, koji se našao neposredno iza nje, delovao je vidno zbunjeno i kako se čini, potpuno dekoncentrisano.

Reakcije na društvenim mrežama bile su podeljene. Dok su neki korisnici hvalili Kori zbog njenog hrabrog modnog izbora, drugi su smatrali da je ovakva odeća neprikladna za javne prostore poput prodavnica. Ipak, mnogi su podsetili na osnovno pravilo, da svako ima pravo da nosi ono što želi.

Snimak Kori Ji ponovo je pokrenuo raspravu o granicama pristojnosti i očekivanjima kada je reč o odeći u svakodnevnim situacijama. Da li je svet mode u potpunosti srušio barijere između svakodnevnog života i noćnih izlazaka, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - ovaj video nije prošao nezapaženo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)