Zanimljivosti

LIJAM PEJN JE PRED SMRT DOŽIVEO TEŠKU IZDAJU: Od ovoga nije mogao da se oporavi, izvor ispričao kako su ga UNIŠTILI

Pevač je imao samo 31 godinu kada je preminuo, a mnogi događaji koji su prethodili kobnom danu kao da su najavili tragediju.

19.10.2024 10:15

LIJAM PEJN JE PRED SMRT DOŽIVEO TEŠKU IZDAJU: Od ovoga nije mogao da se oporavi, izvor ispričao kako su ga UNIŠTILI
Tanjug/AP

Bivši član benda One Direction, Lijam Pejn preminuo pre dva dana padom sa trećeg sprata u jednom hotelu u Buenos Ajresu. Od tog trenutka svetski mediji ne prestaju da izveštavaju o tragičnoj sudbini ovog mladog čoveka, ali i da spekulišu o potencijalnim razlozima njegovog preranog odlaska. Kako se navodi, sudeći po najnovijim informacijama, on je samo nekoliko dana pre smerti doživeo težak poraz na profesionalnom planu, zbog čega se mnogo razočarao, tvrde izvori bliski mladom pevaču, a prenosi Daily Mail.

Nakon što je trebalo da objavi drugi album, Lijamov muziči put je stavljen na čekanje kada je Universal Music (UMG) odlučio da prekine saradnju s njim. Podsetimo, on je potpisao ugovor s Capitol Recordsom, koji je u vlasništvu Universal Musica, nakon raspada benda 2016. godine. Međutim, nedavno restrukturiranje dovelo je do toga da je pevač potpao pod UMG, čime je, kako se ispostavilo, ostao bez prilike kojoj se nadao ranije. 


- Od svih momaka iz One Directiona, on je jedini bio na krivom muzičkom putu. Kao da se sva Lijamova muzička karijera koju je izgradio otkako je pre osam godina krenuo samostalno, raspadala. Ostalo mu je veoma malo. To ga je sigurno potpuno uništilo - rekao je izvor.

Šta je vodilo u tragediju? 

Šokantna vest o smrti Lijama Pejna, bivšeg člana popularnog benda "One Direction", izazvala je tugu i nevericu širom sveta. Još se traže odgovori na pitanja o okolnostima njegove smrti, a javnost je posebno potresena izjavama njegove bivše verenice, američkog modela Maje Henri.

Ona je progovorila o Lijamovom ponašanju samo dva dana pre nego što je pevač pronađen mrtav. Istakla je da je pokušala da mu pomogne, ali da nije prihvatao pomoć. Takođe je otkrila da je Lijam često govorio o smrti i svojoj lošoj kondiciji, što je dodatno zabrinulo njene pratioce. Njihova veza, koja je trajala tri godine, završena je u maju 2022. godine, nakon čega je Maja tražila zabranu prilaska za Lijama jer ju je navodno uznemiravao, kao i članove njene porodice.

- Jednom sam pokušala da mu pomognem, ali on to nije prihvatio. Uvek bi mi slao poruke nakon što bismo raskinuli, govoreći: "Nisam dobro". Stalno bi se igrao sa smrću i govorio: "Umreću, nisam dobro". Znam kakav život vodi i jednog dana će se nešto dogoditi. Zato sam uvek mislila: "Okej, moram da mu pomognem jer neću moći da živim sa sobom ako mu se nešto dogodi" - istakla je bivša Pejnova verenica nedavno.

Credit: CRYSTAL PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lijam Pejn i Maja Henri dok su bili u ljubavi  

Uzrok smrti 

Inače, prema rečima Alberta Kresentija, šefa Hitne pomoći Buenos Ajresa, pevaču je samo konstatovana smrt. Ekipa koja je bila na terenu nije mogla ništa da uradi, a on je imao frakturu lobanje i druge teške povrede – i to se sada navodi kao zvanični uzrok smrti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)