Zanimljivosti

MEGAN MARKL POSLE 30 GODINA URADILA ISTO ŠTO I PRINCEZA DAJANA: Evo šta je oskudnom haljinom poručila neprijateljima!

Mnogi su suprugu princa Harija kritikovali zbog atraktivne odevne kombinacije odabrane za otvaranje dečje bolnice, ali dobro upućeni izvori otkrivaju da se to nije dogodilo slučajno.

12.10.2024 12:45

MEGAN MARKL POSLE 30 GODINA URADILA ISTO ŠTO I PRINCEZA DAJANA: Evo šta je oskudnom haljinom poručila neprijateljima!
CraSH / Zuma Press / Profimedia

Kada se Megan Markl u provokativnoj crvenoj haljini sa dubokim izrezom pojavila na otvaranju dečje bolnice u Los Anđelesu svi su je kritikovali zbog neprimerenog oblačenja. Međutim, izvor blizak Megan tvrdi da je ona na taj način želela da pošalje poruku svima da otvara novo poglavlje u životu.

Crvena haljina, kako se navodi, nije slučajno odabrana i priča se da je to Meganina verzija čuvene "osvetničke haljine" koju je pokojna princeza Dajana nosila davne 1994. godine.

- Fizički, to je nova Megan, i jasno je da je spremna za velike promene. Izbor odeće sigurno nije slučajan - navodi izvor blizak Megan Markl.

CraSH / Zuma Press / Profimedia

Megan Markl je bila na meti kritika zbog ove haljine

Podsetimo, čuvenu "osvetničku haljinu" je princeza Dajana nosila 29. juna 1994, istog dana kada je tadašnji princ Čarl priznao preljubu. Elegantna crna koktel haljina sa otkrivenim ramenima je tada protumačena kao suviše "otkrivajuća", ali je zauvek ostala simbol kraha braka Dajane i Čarlsa.

Boja haljine Megan Markl je takođe važna jer vojvotkinja je godinama uglavnom nosila neutralne boje, što je objasnila 2022. u dokumentarcu za Netflix.

- Koliko sam ja shvatila, nikada ne smete da nosite istu boju kao kraljica. Takođe, ista boja je zabranjena i ako se radi o važnijim članovima kraljevske porodice. Pa sam se svaki put pitala: "Ok, koju boju oni verovatno neće nositi. Belu, bež...". Zato sam najčešće birala odeću u netralnim bojama kako bih se uklopila - ispričala je Megan koja je potom dodala da se umorila od pokušaja da ne zaseni bilo kog člana kraljevske porodice i da joj je najveća želja da nosi šarenu odeću u bojama duge, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)