Zanimljivosti

BANKROT STARLETA VIĐENA U INVALIDSKIM KOLICIMA - jedva diše! Dovezao je dečko u lošem stanju (FOTO)

Kejti Prajs je imala nesreću na odmoru na Kipru.

11.10.2024 11:10

BANKROT STARLETA VIĐENA U INVALIDSKIM KOLICIMA - jedva diše! Dovezao je dečko u lošem stanju (FOTO)
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bankrot starletu Kejti Prajs paparaci su uzhvatili ispred bolnice. Starleta je u vidno lošem stanju, dok je verenik Džej Džej vozi u invalidskim kolicima. Ona trenutno boravi na Kipru na odmoru sa svojim sinom Harvijem i verenikom. Očigledno, odmor je pošao po zlu. Bankrot starleta se okliznula i pala na kamen tokom njihovog odmora i povredila je nogu. Nju su paparaci uhvatili, a na jednoj od fotografija vidi se da joj je noga u zavojima, kao i da teško hoda.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti Prajs u invalidskim kolicima

Na novim fotografijama, Kejti se može videti kako nosi zeleni bikini dok je Džej Džej vozi do klinike. Dečko joj je pomogao da izađe iz invalidskih kolica i ode u kliniku. Na osnovu fotografija deluje kao da teško diše usled bolova koje je dobila, piše The Sun.

Pretpostavlja se da je u klinici odbila lečenje.

U bikiniju i u kolicima, on je prevozio nakon užasnog pada koji je doživela. Ovo je njena druga povreda, a da podsetimo, ona nije mogla da hoda kada je imala nesreću u Turskoj pre četiri godine. 

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti Prajs se drugi put povredila na odmoru na Kipru

Kejti je pretrpela užasan pad sa zida dok je bila na odmoru sa decom u Turskoj. Ona je polomila kosti oba stopala zbog čega je morala da se podvrgne nizu različitih operacija kako bi popravila nanetu štetu. Kejti nije mogla da pravilno hoda šest meseci i bila je primorana da koristi invalidska kolica i da drži noge u medicinskim čizmama.

- Nikada neću biti ista… Šepam sada kada hodam jer je jedna noga duža od druge zbog metala u nozi -gegam se kao patka. Osećam se pomalo paranoično. Registrovana sam kao invalid i dobila sam pisma od lekara da me overe za plavu značku - navela je tada i da se plaši da će ostati paralizovana nakon nesreće koja joj je potpuno "uništila" stopala.

Na fotografijama napravljenim pre ove povrede, Kejti je izgledala mlađe nego ikad. Ona je nedavno bila podvrgnuta fejsliftingu vrednom 10 hiljada funti i pokazala je rezultate dok se šepurila po bazenu.

Credit: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti Prajs na bazenu nakon novih operacija

Lice joj je vidno zategnutije, a ne zaostaje ni ostatak tela. Ona je 17 puta operisala grudi i očigledno ne planira da stane sa transformacijom svog fizičkog izgleda.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)