Zanimljivosti

OVO JE ČEKALA CELA BRITANIJA! Vratila se Kejt, a o njenom stajlingu svi bruje! (FOTO)

Princeza od Velsa i princ Vilijam otišli su da pruže podršku i izjave saučešće porodicama žrtava napada koji se dogodio u julu u Engleskoj, što je ispraćeno s velikom pažnjom na Ostrvu.

10.10.2024 18:02

OVO JE ČEKALA CELA BRITANIJA! Vratila se Kejt, a o njenom stajlingu svi bruje! (FOTO)
Credit: Danny Lawson / PA Images / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton (42) danas se konačno vratila svojim redovnim dužnostima vezanim za kraljevsku porodicu nakon što je nedavno obelodanila da je završila s ovom fazom lečenja raka. Britanski mediji su u transu dočekali tu vest, a ne čudi što su mnogi najpre primetili da ona uprkos svim teškoćama sa kojima se suočila i dalje blista. Takođe, i danas je dokazala da je njen modni stil i dalje impresivan.

Buduća kraljica Ostrva je danas zajedno sa svojim suprugom, princom Vilijamom, odlučila da poseti porodice pogođene stravičnim napadom koji se dogodio u julu ove godine u Engleskoj, a u kom je troje mališana izgubilo život - Beba King (6), Elsi Dot Stankomb (7) i Alis Dasilva Aguiar (9).

Tanjug/Danny Lawson, Pool Photo via AP

Kejt Midlton je došla da podrži porodice žrtava

U pitanju je prvi javni angažman princeze od Velsa otkad je prošlog meseca najavila da je završila lečenje od raka i da će pažljivo nastaviti sa javnim dužnostima. Princ i princeza su želeli da današnja poseta bude što diskretnija, te ništa o tome nije bilo objavljeno dok se par nije vratio kući.

Tanjug/Danny Lawson, Pool Photo via AP

Kejt i Vilijam su se uputili da izjave saučešće porodicama

Princeza je nosila haljinu sa tačkicama brenda Whistles iz kolekcije za 2018. godinu, koja je u to vreme koštala 159 funti (oko 200 evra). Na nju je dodala detalj u vidu mašne oko vrata, a preko haljine je nosila mantil svog omiljenog dizajnera Aleksandra Mekvina. Stajling je upotpunila zlatnim naušnicama lista paprati. brenda Ketrin Zoraida, koje su koštale 165 funti. Ovaj mantil je već viđen kada ga je princeza nosila tokom putovanja u Boston 2022. godine. 

Što se tiče Vilijama, on je, takođe, bio u sličnim bojama, te su danas izgledali veoma skladno.

Tanjug/Danny Lawson, Pool Photo via AP

Kejt Midlton i princ Vilijam pružaju podršku porodicama

Nakon posete porodicama kraljevski par se sastao sa lekarima koji rade u Hitnoj pomoći, a koji su bili prisutni i pomagali žrtvama napada kobnog dana. 

Inače, Kraljevska fondacija Vilijama i Kejt je donirala novac lokalnim organizacijama čiji je zadatak ubrzanje psihološke i fizičke rehabilitacije policajaca i medicinskog osoblja koji su bili uključeni u napad. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)