Zanimljivosti

ANĐELINU DŽOLI ĆERKA ISKOPIRALA OD GLAVE DO PETE: Isplivao dokaz koji neće moći da opovrgne (FOTO)

Ćerka poznate glumice identična kao majka pre dve decenije.

07.10.2024 09:31

ANĐELINU DŽOLI ĆERKA ISKOPIRALA OD GLAVE DO PETE: Isplivao dokaz koji neće moći da opovrgne (FOTO)
Profimedia

Za film "Marija" mnogi smatraju da je vredan Oskara, a ovoga puta Anđelini Džoli podršku je pružilo njeno troje, od šetoro dece na 62. Filmskom festivalu u Njujorku. Anđelina glumi u pomenutom filmu, a mnogi su oduševljeni njenim izvođenjem. Pored, Medoksa i Paksa, društvo joj je pravila i najstarija ćerka Zahara Džoli-Pit (19).

Profimedia

Premijera filma u Njujorku

Mnogi su bili opčinjeni odećom mlade Zahare, ali su i pomislili da je haljina izvučena iz ormana njene majke, jer mnogo liči na Anđelininu. Dok je Zahara Džoli hodala tepihom sa svojom majkom i dva brata, ljudi su brzo primetili jednostavnu srebrnu haljinu studentkinje, koja je podsećala na Anđelininu haljinu sa dodele Oskara iz 2004. godine.

- Da li Zahara nosi istu, samo prerađenu haljinu? - jedan korisnik je komentarisao dok je delio fotografiju Anđelininog nezaboravnog dizajna Marka Bauera od pre 20 godina.

- Da li Zahara nosi majčinu haljinu na dodeli Oskara? - nastavili su da se pitaju.

Profimedia

Zahara u staroj haljini majke Anđeline Džoli

Još uvek nije jasno da li je Zaharina haljina rimejk legendarne haljine sa Oskara, ali ovo nije prvi put da njena odeća podseća na Anđelininu. Tokom premijere Eternals 2021, Zahara je viđena kako nosi jedan od prethodnih stajlinga svoje mame na crvenom tepihu, što je rezultiralo sličnom reakcijom na različitim platformama društvenih medija.

Da podsetimo, film "Marija" tiče se operske pevačice Marije Kalas. Premijera je održana širom sveta, a juče je bila u Njujorku.

U stvari, čini se da je Anđelinina ideja bila da prepravi svoju staru odeću.

- Sve smo napravili starinskim i reciklirali moje stare stvari - rekla je glumica koja inače nosi koktel haljine u jednostavnim pastelnim bojama.

Profimedia

Da li su haljine Anđeline i Zahare identične?

Brendovi kao što su Burberry i Max Mara glavni su izvori glumičine inspiracije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)