Zanimljivosti

VESNA DE VINČA POKAZALA KAKO SE PENJE NA BROD, SVI ZINULI OD ŠOKA: Ako upadnem u vodu, okupam se, nastavim dalje (VIDEO)

Fanovi je zbog spretnosti nazvali žena zmaj!

04.10.2024 20:52

VESNA DE VINČA POKAZALA KAKO SE PENJE NA BROD, SVI ZINULI OD ŠOKA: Ako upadnem u vodu, okupam se, nastavim dalje (VIDEO)
ATA Images

Vesna de Vinča, bez koje je nemoguće zamisliti organizaciju Mis Srbije je poznata kao žena koja se pored izbora za lepotu okušala u mnogim drugim profesijala, a novinarstvo je samo jedna od njih. Ženi nesputanog duha, kakva je Vesna najviše je prijao dom na vodi, pa je na brodu živela bezmalo 20 godina i iskreno je uživala u tome. Pošto se posle 19 godina iselila, i dan danas posećuje mesto za koje priznaje da joj je omiljeno, a sa kog se prostire nestvaran pogled na Kalemegdan, ali i na ostatak Beograda.

Ipak, budući da je njena kuća plutajuća, istina je da se do nje teško dolazi. Vesna je tako nedavno podelila na Instagramu fascinantan snimak na kome pokazuje kako ona sada ulazi na svoj brod. Na snimku se vidi kakao se ona spušta stepenicama u lepršavoj letnjoj crnoj haljini uz koju je ponela ravne, crne sandale, dok nosi i torbu.

Vesna prvo spušta torbu na stepenice iz razloga koji je navela, a incident joj se, očigledno, dešavao, čim je iz toga zaključila da torbu uvek treba da spušta na stepenice. Potom se poput gimnastičarke penje na ogradu broda.

 

 

- Ulazak na brod. Tašnu ostavljam da ako upadnem u vodu kada se odalji brod od stepenica, da ne upadnu sa mnom i ključevi i telefon i dokumenta. Ako upadnem, onda doplivam i uzmem ih, okupam se i idem dalje…he he…Može ovako i noću, po mrklom mraku. Pa kad mogu 6 sati po mrklom mraku da se spuštam niz Olimp, ovo je pesma prema tome. Problem je stvarno kada se brod jos više odvoji od stepenica. Onda sledi špaga! He he - poručila je Vesna u opsu. 

Snimak je naišao na slavu pohvala za spretnost.

- Bravo draga!

- Superžena!

- Top!

- Vi ste žena zmaj!

- Feniks!

instagram-vesnadevinca

Vesna de Vinča

BONUS VIDEO:

Komentari (0)