Zanimljivosti

DA LI VERUJETE DA JE U OVOJ KUĆI ŽIVEO IBRAHIMOVIĆ? Sada je na prodaju, a cena izaziva vrtoglavicu! (FOTO)

Fudbaler ne štedi kada želi da se opusti.

30.09.2024 17:12

DA LI VERUJETE DA JE U OVOJ KUĆI ŽIVEO IBRAHIMOVIĆ? Sada je na prodaju, a cena izaziva vrtoglavicu! (FOTO)
IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Fudbaler Zlatan Ibrahimović je poznat kao neko ko voli luksuz, a mnogima je to bilo i više nego jasno u periodu kada je igrao za Mančester Junajted. On je bio jedan od najuspešnijih fudbalera i igrao je za najbolje klubove, a period kada je odmarao koristio je da bude na najlepšim mestima.

Vila u kojoj je boravio tada ima sve što bi jedan sportista mogao da poželi. Od privatne teretane do sobe za igru. Poseban akcenat je stavljen na sigurnosni sistem, što je ključno za zaštitu privatnosti. 

Kuća je smeštena na placu koji nije u centru, i prostire se na hektar zemljišta. Ova vila predstavlja primer luksuznog i modernog života. To je velika, samostojeća rezidencija koja ima 7 spavaćih soba, 7 kupatila, više prijemnih soba i fitnes apartmana.

Unutrašnjost vile je podjednako luksuzna kao i spoljašnost. U italijanskom je stilu, kuhinja je prostrana, a centar iste je oko ogromnog mermernog stola. Predsoblje je čak u rangu nečijeg stana. Spavaće sobe su opremljene po poslednjoj modi - dominiraju nežne boje i skupi materijali. Prostirući se na 10.000 kvadratnih metara, svaki detalj ovog izvanrednog doma je pažljivo izrađen i lepo završen, nudeći vrhunsku sigurnost. Ovaj dom ima sto za bilijar, saunu, raskošne lustere, pokrivenu terasu...

Unutrašnjost ove luksuzne vile dizajnirana je u prepoznatljivom italijanskom stilu, sa prostranom kuhinjom u elegantnoj plavoj boji i velikim predsobljem koje se ističe svojom veličinom, budući da je čak u rangu prosečnog stana. Spavaće sobe su opremljene sopstvenim kupatilima, a neke čak i garderobama, sve u elegantnim tamnosivim i drvenim tonovima, pružajući osećaj luksuza i udobnosti.

Prema pisanju "Mirora", Zlatan Ibrahimović je za iznajmljivanje ove vile izdvajao neverovatnih 36.000 evra mesečno. Sada je ta luksuzna nekretnina stavljena na tržište po ceni od oko 5 miliona evra, što je izuzetno visoka suma koja odražava njen prestiž i ekskluzivnost.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)