Zanimljivosti

"KOLIKE SU VAM..." Ana Kokić objavila najizazovniju fotografiju - zbog ovog komentara će se pokajati (FOTO/VIDEO)

Pevačica redovno nastupa, a veliku pažnju posvećuje izboru garderobe.

23.09.2024 20:20

"KOLIKE SU VAM..." Ana Kokić objavila najizazovniju fotografiju - zbog ovog komentara će se pokajati (FOTO/VIDEO)
ATA images

Pevačica Ana Kokić je godinama poštovana na javnoj sceni. Važi za izuzetno kvalitetnu pevačicu, ali i neosporno lepu ženu. Atraktivna plavuša godinama je bila u braku sa bivšim vaterpolistom Nikolom Rađenom sa kojim ima dvoje dece, odnosno, dve ćerke. Oni su pre pet godina stavili tačku na svoj brak, a i dalje su u dobrim odnosima zbog Nike i Tee. Rađen je jednom prilikom govorio da je pokušao da radi na odnosu sa Anom, ali na kraju odluka je pala.

- Pa jesmo, nije da nismo, jesmo, ali smo bili dosta realni u tome mogu da ti kažem. Dosta smo bili realni u toj nekoj odluci i donošenju odluke i pronalaženje rešenja šta je najbolje za decu - rekao je Rađen za domaće medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

Ana Kokić nakon razvoda nije prikazivala u javnosti da li ima novog partnera, dok je Rađen pronašao sreću sa pevačicom Milicom sa kojom je dobio sina Alekseja. Iako Ana možda javno nema ili ne prikazuje partnera, niko ne može da ospori da je sve atraktivnija i zgodnija. Ona je nedavno objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram i oduševila vitkom linijom. 

Ovoga puta Ana se odlučila za dugu crnu haljinu koja je uvek odličan izbor kada ste u dilemi šta bi trebalo obući. Ona je imala nastup u Podgorici i javno je želela da se zahvali svojoj publici na lepoj energiji i nastupu.

Ispod opisa je usledila fotografija. Ana je obukla haljinu sa dubokim dekolteom, te su grudi bile u prvom planu. Kosu je zavezala u rep, a na ušima ima neobične minđuše, kao i narukvice na rukama. Ispod grudi, Ana se istetovirala.

- Strašno dobro izgledaš.

- Najbolja Ana!

- Lutkica!

- Kolike su vam grudi.

- Najdivnija! - nizali su se komentari ispod njene objave.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)