Zanimljivosti

ADEL ODBILA 200 MILIONA DOLARA - NIJE NI TREPNULA: Ovaj zahtev nije htela da ispuni ni za sve pare sveta

Pevačica donela šokantnu odluku!

06.09.2024 09:01

ADEL ODBILA 200 MILIONA DOLARA - NIJE NI TREPNULA: Ovaj zahtev nije htela da ispuni ni za sve pare sveta
Tolga Akmen / AFP / Profimedia

Poznata pevačica Adel nedavno je odbila ponudu vrednu 200 miliona dolara da nastavi svoju turneju, čime bi imala priliku da nastupa u Kini, konkretno u kazinu u Makau. Ova odluka je iznenadila mnoge, ali Adel je dosledna u svojoj nameri da se povuče iz javnosti kako bi se posvetila porodici.

Adel će 23. novembra ove godine održati svoj 100. koncert pod nazivom "Vikendi sa Adel" u Las Vegasu, čime će završiti ovaj kultni program. Za svaki nastup na ovom programu, Adel je bila plaćena neverovatnih 500.000 funti, ali novac nije bio dovoljan da je natera da se vrati u javnost.

BEAUTIFUL SPORTS/Wunderl / imago sportfotodienst / Profimedia

Adel odbila 200 miliona dolara


Izvor blizak pevačici istakao je da je Adel odbila brojne ponude jer joj je porodica na prvom mestu. Kako je istaknuto, kineski agent je bio spreman da plati milione dolara za dogovor, ali Adel je ipak ostala pri svojoj odluci. Ona je jasno stavila do znanja da su njen sin Anđelo i partner Rič Pol njen prioritet.

Povlačenje iz javnosti

Adel je najavila da planira da se preseli u Englesku krajem godine, gde već poseduje luksuzan stan u centru Londona. Njena namera je da tamo u miru odgaja svog sina i živi život koji je gradila proteklih sedam godina. Ova odluka pokazuje da je Adel rešena da se posveti svojoj porodici i privatnom životu, piše Kurir. Novac očigledno nekada nije dovoljan čak ni kada su u pitanju javne ličnosti. 

Da podsetimo, Adel je dobila sina 2012. godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)