Zanimljivosti

TRUDNA DEVOJKA BREDA PITA? Prijatelji para zbog OVOGA veruju da je Ines de Ramon u drugom stanju

Oni su izgradili zajednički život i već su razgovarali o bebi, tvrdi izvor blizak paru.

06.09.2024 08:30

TRUDNA DEVOJKA BREDA PITA? Prijatelji para zbog OVOGA veruju da je Ines de Ramon u drugom stanju
Kristina Afanasyeva / Alamy / Alamy / Profimedia

Bred Pit (60) i njegova devojka Ines de Ramon zasenili su sve, pa i njegovu bivšu ženu Anđelinu Džoli, na nedavnom 81. Filmskom festivalu u Veneciji. O njihovom pojavljivanju na crvenom tepihu ne prestaje da se priča. Pit nije skidao osmeh sa lica dok je držeći za ruku svoju devojku koračao Lidom, pa se po holivudskim kuloarima šuška da on ima više razloga zašto je toliko srećan.

Razgovarali o deci

Kako piše  In Touch pozivajući se na prijatelje slavnog glumca moguće je da je lepa Ines trudna. Ona se na premijeri filma "Vukovi" u kome Pit glumi sa Džordžom Klunije, pojavila u elegantnoj, beloj haljini koja je ocrtavala svaki deo njenog tela. Međutim, to ne znači da nije u ranoj fazi trudnoće.

- Brad i Ines postali su jako ozbiljni - ona se uselila u njegov dom i već su razgovarali o bebi. Nekome je to možda šokantno, ali oni koji su im bliski ne bi se iznenadili da je Ines već trudna. Ines bi žarko želela još jedno dete, a Bred? Pa pogledajte ga, on je u boljoj formi nego mnogo mlađi muškarci i obožava decu, pa bi ga još jedno sigurno obradovalo - rekao je izvor blizak poznatom paru.

Credit: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Bred se podmladio uz Ines de Ramon

 

Kako ističe ovaj izvor Bred je uz Ines konačno pronašao mir koji mu je bio preko potreban nakon turbulenog baraka sa Anđelinom Džoli.

- Oni su stvarno zaljubljeni i ne odvajaju se jedno od drugog. Izgradili su zajednički život, a Bred je srećniji nego ikad. Prvi put u životu ima nekoga s kim je sve jednostavno i bez bespotrebnih komplikacija i drame. Još uvek ne planiraju venčanje što ne znači da se i to neće dogoditi u nekom trenutku - dodao je izvor.

Ines i Bred su u vezi već dve godine, ali je prvu put kao svoju devojku i zvanično predstavio na nedavnim trkama u Velikoj Britaniji. Zajedničkim pojavljivanjem u Veneciji slavni glumac je obelodanio celom svetu koliko voli Ines.  

Doduše on ne bi ni mogao pred matičara dok ne okonča razvod od Anđeline Džoli koji traje već osam godina, jer nikako ne mogu da se dogovore oko podele zajedničke imovine.

ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Profimedia

Bred sa Anđelinom Džoli ima šestoro dece - troje usvojene i troje biološke

 

Ines već ima sina iz braka sa glumcem Polom Veslijem, koji se proslavio ulogom u "Vampirskim dnevnicima", dok Pit ima šestoro dece - troje usvojene i troje biološke sa Anđelinom Džoli. 
Međutim, nakon razvoda ona je uspela da ga u potpunosti odvoji od dece koja jedna za drugom odbacuju čak i njegovo prezime ne želeći da imaju išta sa svojim slavnim ocem. To je nedavno uradila i njegova mezimica Šiloh što je glumca duboko povredilo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)