Zanimljivosti

ON OPERE SUDOVE, A JA KLEKNEM: Pevačica otkrila šok detalje intimnog života sa glumcem

Kejti je bez dlake na jeziku opisala kako to izgleda.

05.09.2024 23:20

ON OPERE SUDOVE, A JA KLEKNEM: Pevačica otkrila šok detalje intimnog života sa glumcem
STAR INFLUX LA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Kejti Peri (39) progovorila je bez dlake na jeziku o intimnom životu sa svojim partnerom i glumcem Orlandom Blumom. Ona je u jednom potkastu ispričala da intimnim odnosima nagrađuje vanbračnog supruga za ono što on uradi u kući.

- Ako dođem i kuhinja bude čista, a on je oprao sudove, zatvorio vrata od ostave, bolje da bude spreman za se*s. To mislim doslovno, to je moj jezik ljubavi - rekla je ona.

Ćerka kao srodna duša

U razgovoru sa voditeljkom Kejti je poručila da joj ne trebaju materijalne stvari i skupi automobili, to može i sama sebi da priušti već pravi partner.

- Ne treba mi crveni Ferari, mogu sebi da ga kupim. Samo operi je*ene sudove, ja ću kleknuti i po*uštiti. To je tako lako - slikovito je opisala pevačica. 

 

 

Kejti je osam godina u vezi sa Blumom, a pre njega imala je neke problematične momke. Pevačica se 2010. udala za muzičara Rasela Brendona koji je svojevremeno optužen za silovanje, se*saualno i emocionalno zlostavljanje. Razveli su se posle samo 14 meseci braka. 

- Više me ne privlače narcisi. Neko ko ne može da mi pruži emotivnu stabilnost i stalno mi izvlači tepih ispod nogu mi ne treba - poručila je ona.

Kako se čini sreću je pronašla pored slavnog glumca. Orlando i Kejti su se verili 2019. ali su zbog pandemije korone prolongirali venčanje i na kraju do danas nisu stali pred matičara.

 

 

Pre četiri godine su dobili ćerkicu Dejzi koja je Orlandu drugo dete (ima sina Flina iz braka sa Mirandom Ker) dok je devojčica prvo i jedino dete pevačice.

Kako priznaje Kejti majčinstvo je promenilo i veruje da je u svojoj ćerki pronašla ljubav za kojom je tragala celog života.

- Smešno je kako ponekad tražite svoju srodnu dušu u partneru. To bi mogao biti pas, tvoja mama, tvoj najbolji prijatelj, tvoja mačka... Ali za mene je došao u obliku Dejzi. Ona je moja inspiracija i ljubav koju sam tražila celog života - poručila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)