Zanimljivosti

BANKROT STARLETA STIGLA NA SUD KAO NA SAHRANU: Toliki novac uložila u GRUDI, sada izgledom zaprepastila (FOTO)

Kejti Prajs stigla je na zakazano ročište povodom duga od skoro 900.000 evra.

27.08.2024 13:00

BANKROT STARLETA STIGLA NA SUD KAO NA SAHRANU: Toliki novac uložila u GRUDI, sada izgledom zaprepastila (FOTO)
AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bankrot starleta i nekadašnji model Kejti Prajs danas je izašla na sud zbog bakrota i duga. Ova 46-godišnjakinja se pojavila u Royal Courts of Justice u centralnom Londonu, gde će biti saslušana u vezi sa svojim finansijama. Ovo nije prvi put da se bivša manekenka suočava sa ovakvim problemima. Naime, ona je prethodno uhapšena na londonskom aerodromu Hitrou 8. avgusta zbog toga što nije došla na ročište u vezi sa svojim enormnim dugom od skoro 900.000 evra.

Ona je u prethodnom periodu imala niz problema sa sudskim ročištima i dugovima, što je dovelo do niza neugodnih situacija poput hapšenja na aerodromu i izdavanja naloga za hapšenje. Takođe, Kejti je izjavila da nije bežala od svojih obaveza, već da je bila u Turskoj gde je radila na dokumentarnom filmu o korektivnim hirurškim zahvatima.


U svojoj izjavi na Instagramu, ona je apelovala da se, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, njenom sinu pruži dostojanstvo i zaštita. Ona je istakla da će ova situacija biti veoma uznemirujuća za njenog sina Harvija, te je zamolila za razumevanje i podršku u tom pogledu.

Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Kejti Prajs stigla na sud


Osim problema sa sudom i dugovima, ona se suočava i sa novim finansijskim poteškoćama, budući da je naređeno da plati 25.000 funti nakon što je proglašeno da je bankrotirala po drugi put. Sudija je istakao da rizikuje hapšenje ukoliko ne prisustvuje budućim ročištima, te da mora pružiti dokaze ukoliko nije u mogućnosti da se pojavi. Sada, ona je stigla na sud u potpunoj crnoj kombinaciji izuzetno mršava i ispijena. Deluje kao da se uplašila. Inače, ona je grudi operisala 16 puta, a sada je njihova veličina takva da čak i kada obuče nešto opušteno, ne može da se ne primeti da su u pitanju implanti.

Kejti Prajs je istakla da su njeni problemi zbog bankrota rezultat ozbiljnih mentalnih zdravstvenih problema i napada panike izazvanih posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSP). Ona je istakla da će izmiriti svoje dugove i izrazila nadu da će se situacija rešiti sa pažnjom i saosećanjem, posebno u interesu njenog sina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)