Zanimljivosti

MARIJA ŠERIFOVIĆ IMALA JE VELIKU LJUBAV PRE SINA: Dolazak Maria sve je promenio - sad je on glavni! (FOTO)

Ona ga tretira kao člana porodice i to se nije ni sad promenilo.

24.08.2024 11:30

MARIJA ŠERIFOVIĆ IMALA JE VELIKU LJUBAV PRE SINA: Dolazak Maria sve je promenio - sad je on glavni! (FOTO)
Printscreen Instagram/serifovic

Pevačica izuizetnog vokalnog talenta i harizme Marija Šerifović u decembru je posla mama. Ona je uz pomoć surogat majke dobila sina Maria koji je postao centar njenog sveta. Pevačica je nikad srećnija, osmeh joj ne silazi sa usana, a najveća podrška joj je majka Verica koja obožava unuka.

Pre sina, Marija je imala jednu veliku ljubav - ona obožava pse. U njenom domu uvek ima mesta za kućnog ljubimca

Pas kao član porodice

Pre nego što će se u njen dom uselio Mario, pevačica je imala nekog koga je zvala "sine" - svog ljubimca Haka. U pitanju je neodoljivi engleski buldog koji u njenom domu živi kao bubreg u loju.

Ne samo što ima svoj kutak i jede najbolju hranu, već Marija o njemu brine sa puno ljubavi i tretira ga kao člana porodice što on praktično i jeste.

 

 

Kako je jednom prilikom izjavila pevačica pribojavala se kako će njen pas prihvatiti njenog sina. Da bi izbegla moguće probleme konsultovala se sa verinarom koji je uputio kako da se ponaša. Pas je prvih nekoliko dana bio ljubomoran na bebu, ali je ubrzo sve došlo na svoje mesto i postali su najbolji prijatelji.

 

 

Sudeći po snimku koji je nakon toga objavila Marija njen pas je oduševljen Mariom iako je on sad glavni dasa u kući. Na snimku koji je slavna pevačica podelila na društvenim mrežama vidi se Hak kako liže stopala Marijinom malenom sinu kome se to izuzetno dopalo. Pevačica je otvorila Haku i Instagram profil gde ima 11.200 pratilaca.

 

 

Marija je Haka uzela 2017. nakon što joj je pre sedam godina uginuo Robi, pas iste pasmine kojeg je imala godinama. Robi je ime dobio po njenom omiljenom pevaču Robiju Vilijamsu, a njegov odlazak pevačica je izuzetno teško podnela. Oporavila se tek kad je u njen dom stigao Hak. 

Svi koji poznaju Mariju kažu da ima neverovatnu ljubav prema životinjama i da svoje ljubimce obožava, a ništa se nije promenilo ni kad je dobila sina samo što se ta ljubav sad udvostručila. Nema sumnje da će i maleni Mario uz majku naučiti kako da se ophodi prema životinja,a deca koja odrastaju uz kućne ljubimce su mnogo emotivno zrelija i stabilnija što su potvrdila i brojna naučna istraživanja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)