Zanimljivosti

VILIJAM U GRČU, STRAHUJE OD NOVOG PORODIČNOG SKANDALA: Dajanin brat najavio memoare i razvod - ujna traži "siročiće"

Lord Spenser već ima novu devojku koja je zvanično još u braku.

23.08.2024 13:05

VILIJAM U GRČU, STRAHUJE OD NOVOG PORODIČNOG SKANDALA: Dajanin brat najavio memoare i razvod - ujna traži "siročiće"
Credit: Maja Smiejkowska / AFP / Profimedia

Princ Vilijam ovih dana ponovo je u velikom grču i stresu. Njegov ujak i brat princeze Dajane lord Čarls Spenser najvio je razvod od treće supruge Karen Gordon. Kao da to nije dovoljno Vilijamom ujak piše momoare u kojima će razotkriti sve od fizičkom i se*sualnom zlostavljanju koje je trpeo kao dečak u školi.

Posle memoara princa Harija "Rezrevni" (Spare) u kojim je otkrio  mračne tajne britanske kraljevske porodice još jedan skandal ove vrste Vilijamu ni najmanje ne treba.

Već ima novu devojku

O razvodu lorda Spensera od treće žene pričalo se još u aprilu, ali je on sve obustavio kad je saznao da je žena njegovog sestrića Kejt teško bolesna. Sad kad je princeza od Velsa, po svemu sudeći bolje, lord Spenser je rešio da finalizuje svoj razvod.

Credit: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Dajanin brat i Karen su bili u braku od 2011.

 

Njegova supruga Karen još uvek je na imanju, ali kako je najavila na društvenim mrežama raduje se što će se brak sa Dajaninim bratom konačno okončati.

- Trenutno sam još uvek u Altorpu. Radujem se što ću zatvoriti ovo poglavlje i konačno započeti novo životno poglavlje - poručila je ona.

I dok britanski mediji spekulišu koliko će Karen ojaditi Dajaninig brata za alimentaciju za njihovu zajedničku ćerku, ona je poručila da sa sobom vodi i jagance! U pitanju su dva jagnjeta Laki i Minti koji su ostali siročići i koje je grofica udomila, piše Daily Mail.

Karen je rođena u Kanadi i pre udaje za Dajaninog brata bila je braku sa holivudskim producentom Markom Gordonom koji stoji iza filmskih hitova "Spasavanje redova Rajana" i "Smrt na Nilu". Par je tokom braka dobio dvoje dece, a nakon razvoda Karen je u jednom kafiću upoznala Dajaninig brata. 

Venčali su se 2011. godine na imanju na kome je sahranjena njegova sestra princeza Dajana, a godinu dana kasnije dobili su ćerku koja je bila sedmo dete lorda Spensera.

 

 

Nakon što je najavio razvod Vilijamov ujak je odmah uplovio u romansu sa norveškim arheologom Ketom Džarmanom koja je zvanično još u braku, a koja lordu pomaže oko iskopavanja starog rimskog zamka koji je pronađen na njegovom imanju. 

Prilikom prvog razvoda Karen je od bivšeg muža dobila 1,3 miliona dolara, pa nema sumnje da će uspeti da uzvuče pozamašnu svotu i sad kad se razvodi od Spensera. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)