Zanimljivosti

MUŽA SU JOJ UBILI NA KUĆNOM PRAGU, SANJA NAPUSTILA SRBIJU: Danas živi u raju i još uvek izgleda kao - boginja (VIDEO)

Njen uspeh na izvoru za Mis sveta ni jedna naša devojka nije ponovila.

23.08.2024 10:17

MUŽA SU JOJ UBILI NA KUĆNOM PRAGU, SANJA NAPUSTILA SRBIJU: Danas živi u raju i još uvek izgleda kao - boginja (VIDEO)
ATAImages

Sanja Papić (40) bila je lepotica o kojoj se i danas priča iako već godinama ne živi u Srbiji. Atraktivna Novosađanka kao Mis tadašnje Srbije i Crne Gore zabeležila je ogroman uspeh na izvoru za Mis sveta 2003. u Panami.

Osvojila je četvrto mesto što ni jedna devojka posle nje više nije dostigla. Lenta misice otvorila joj je brojna vrata, a ona je pokazala da osim lepote ima i pamet. Srpskom lepoticom je bio oduševljen čuveni dizajner Roberto Kavali čija muza je bila godinama.

Život kao film

Život bivše misice Sanje Papić mogao bi bez problema da posluži kao scenario za uzbudljiv film u kome se prepliće ljubav, romantika, tragedija...Ovu lepoticu su godinama povezivali sa brojnim muškarcima, ali je ona vrlo vešto izbegavala da govori o privatnom životu. 

 

 

A, onda je u njen život ušao zgodni beogradski advokat Dragoslav Miša Ognjanović koji je od nje bio stariji 23 godine. I dok su mnogi podozrivo gledali na ovu romansu, posebno što je advokat iza sebe već imao jedan propali brak i odraslog sina, Sanja nije marila.

Udala se za Mišu 2017. na intimnom i romantičnom venčanju u Parizu. Lepotica je blistala u haljini boje šampanjca ne skrivajući trudnički stomak. Dva meseca kasnije na svet je stigla njihova ćerkica Lara.
Srećna porodica je uživala u svakom trenutku ne sluteći da se nad njihovim životom nadvijaju tamni oblaci. Nepunih godinu dana od venčanja 28. jula 2018. Miša je ubijen praktično na kućnom pragu ispred zgrade na Novom Beogradu gde su živeli.

 

 

Tragedija nezapamćenih razmera razorila je Sanjin život. Trudila se da dostojanstveno podnese ogroman gubitak znajući da je potrebna svojoj ćerki koja je još uvek bila beba.

Odlazak na Maldive

Nakon tragedije Sanja je sa jedinicom napustila Srbiju i preselila se na Maldive gde je još od 2016. bila njihov eksluzivni promoter, a kasnije i direktor prodaje Turističke organizacije ove zemlje. 

Maldivi, koje mnogi nazivaju rajem na zemlji zbog neverovatne prirodne lepote prijaju Sanji i njenoj ćerkici koja će ove jeseni napuniti sedam godina. 

 

 

Kako se vidi po slikama koje Papićeva povremeno objavi na svom Instagram probilu i dalje izgleda kao boginja. Iako je na pragu pete decenije vreme joj ne može ništa. 

U potpunosti je posvećena ćerkici, a ne zaboravlja ni tragično preminulog supruga u čiju čast i sećanje povremeno postavi neku njegovu ili zajedničku sliku uz postove koji cepaju srce. Malena Lara nikad neće upoznati oca, ali već se vidi da je lepotu povukla na majku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)