Zanimljivosti

VATRENA IVANA BEZ GRUDNJAKA, A NA BOKOVIMA SAMO MALENE TANGICE: Izvela ples pred svima, sutradan završila u kolicima

Navijačica se povredila.

18.08.2024 19:00

VATRENA IVANA BEZ GRUDNJAKA, A NA BOKOVIMA SAMO MALENE TANGICE: Izvela ples pred svima, sutradan završila u kolicima
Instagram/knolldoll

Ivana Knol, naša najpoznatija navijačica, trenutno uživa u letnjem odmoru na grčkom ostrvu Mikonos. Međutim, njen odmor je neočekivano skrenuo u drugom pravcu kako je danas otkrila na društvenim mrežama da je slomila nogu. Podelila je nekoliko fotografija na kojima pozira sa štakama i u invalidskim kolima, uz natpis:

- Da, slomljena kost. 

Knol još uvek nije otkrila detalje incidenta, ostavljajući svoje pratioce znatiželjne o tome šta se tačno desilo. Zanimljivo je da je veče pre toga objavila seriju priča iz kluba gde se videlo kako se odlično zabavlja igrajući i uživajući. Ona je objavila jedan video gde igra, a onda joj se na trenutak video crni donji veš. Takođe, haljina ima toliko proreza da je primetno da navijačica nema ni grudnjak, a i donji veš je upitan. Ipak, dobro se zabavila sve do jutra.

Instagram/knolldoll

Ivana Knol u klubu

Nakon videa gde pleše, usledila je i slika u inavlidskim kolicima.

Instagram/knolldoll

Ivana u kolicima

Navijačica je svakodnevno obaveštavala svoje pratioce o doživljajima tokom odmora, izražavajući oduševljenje u svemu što je videla na Mikonosu. Ovo nije prvi put da je uživala na odmoru, pošto je nedavno provela neko vreme na Ibici, gde se družila sa brojnim poznatim ličnostima iz muzičke industrije. Tokom svog boravka na ostrvu, čak je imala priliku da prisustvuje nastupu švedske house grupe Swedish House Mafia. Nakon šoua, ona se slikala sa jednim od članova, Stivom Anđelom, izazivajući uzbuđenje među svojim fanovima i pratiocima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)