Zanimljivosti

OVO SU BILE POSLEDNJE REČI METJUA PERIJA, SVI U ŠOKU: Šta je glumac rekao svom asistentu nekoliko minuta pre smrti!

Sudski dokumenti otkrivaju nove zapanjujuće detalje.

17.08.2024 11:01

OVO SU BILE POSLEDNJE REČI METJUA PERIJA, SVI U ŠOKU: Šta je glumac rekao svom asistentu nekoliko minuta pre smrti!
Gabriel BOUYS / AFP / Profimedia

Nakon što je policija u Los Anđelesu uhapsila petoro lica koja su osumnjičena da su odgovorna za smrt Metjua Perija, sudski dokumenti do kojih je došao NBC, otkrivaju koje su bile poslednje reči poznatog glumca pre nego što se overdozirao ketaminom.

Među uhapšenima je i Perijev asistent Kenet Ivamasa koji je policiji ispričao da mu je glumac, na dan svoje smrti prvo tražio da mu Ivamasa pripremi džakuzi, a onda je izgovorio ključnu rečenicu koja najbolje otkriva u kakvom je stanju zvezda "Prijatelja" bila.

Američki mediji tvrde da je Peri rekao Ivamasi: "Daj mi veliku dozu" (u originalu: Shoot me up with a big one, prim, nov)! 

Potom je Ivamasa oko 08.30 ujutru dao Periju prvu injekciju, a drugu dozu mi je ubrizgao u 12.45.

Ostatak priče je poznat, nešto kasnije tog kobnog 28. oktobra 2023, beživotno telo Metjua Perija je pronađeno u džakuziju.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Umro je zbog prevelike doze ketamina

 

Iako su svi oko njega znali da se godinama borio sa zavisnošću, uhapšena petorka je koristila svaku priliku da ugrabi pare od Perija, a šokantni sudski dokumenti pokazuju da je Peri dao svom asistentu 55.000 dolara za nabavku ketamina u septembru i oktobru 2023. godine.

- Osumnjičeni u ovom slučaju su znali da je ono što rade pogrešno. Znali su da ono što rade predstavlja veliki rizik za Perija, ali su to opet uradili. Na kraju, njima je bilo mnogo važnije da profitiraju od njega, nego da vode računa o njegovoj dobrobiti - izjavio je prekjuče Martin Estrada, okružni tužilac Centralnog Distrikta u Kaliforniji, prenosi Daily Mail.

Ovo je samo početak otkrivanja svih detalja u vezi sa smrću Metjua Perija, jer sasvim je logično očekivati da će osumnjičeni početi da okrivljuju jedni druge.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)