Zanimljivosti

ŠERON STOUN FASCINIRANA TAROM ĐOKOVIĆ: Devojčica je raznežila, a glumica nije mogla da ostane imuna na nju (FOTO)

Javno je rekla šta misli.

07.08.2024 09:31

ŠERON STOUN FASCINIRANA TAROM ĐOKOVIĆ: Devojčica je raznežila, a glumica nije mogla da ostane imuna na nju (FOTO)
Ella Ling/Shutterstock / imago sportfotodienst / Profimedia, CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, ostvario je veliki uspeh osvojivši svoju prvu zlatnu medalju u napetoj borbi protiv Karlosa Alkaraza. Meč je pratio veliki broj poznatih ličnosti, među kojima se istakla slavna glumica Šeron Stoun, koja je žarko navijala za našeg Novaka, a pobedu mu je čestitala i putem društvenih mreža.

Nakon meča, Novak Đoković nije mogao da sakrije emocije. Suze radosnice su same krenule, a posebno emotivan trenutak bio je kada je Srbin poleteo ka tribinama u zagrljaj svoje porodice. Njegova ćerka Tara mu je prišla i zagrlila ga, a Nole nije mogao da obuzda svoju sreću. Ovaj dirljiv trenutak raznežio je i Šeron Stoun, koja je isti podelila na svojim društvenim mrežama, što je rezultiralo talasom pozitivnih komentara,

Ona je fotografije Đokovića i Tare podelila na svojim društvenim mrežama uz kratak komentar:

- Moć života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Pored nje, finale su pratili i drugi poznati, poput teniserke Serene Vilijams i glumca Džona Travolte sa ćerkom Elom.


Da podsetimo, Novak je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u borbi protiv mladog Španca koji ga je pobedio na Vimbldonu u Londonu. Kada je Novak njega pobedio u Parizu nije mogao da zadrži suze radosnice. Ipak, ljudski je prišao mladom teniseru i rekao mu par reči, a kasnije je otkrio šta mu je to poručio.

- Rekao sam Karlosu na kraju meča hvala ti što si me pustio da osvojim zlatnu medalju  - rekao je Đoković kroz osmeh, a onda se uozbiljio:

- Ovo su možda moje poslednje Olimpijske igre u karijeri. Karlos Alkaraz je veoma mlad, sigurno je da će osvojiti, i to ne jedno nego više zlata za Španiju. Jako je mlada i divna osoba, stvarno dobar dečko. Imamo pozitivan odnos i mislim da je to dobra stvar za naš sport.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)