Zanimljivosti

POSLE HAPŠENJA U NJUJORKU STIGLA KAZNA ZA DŽASTINA: Sudija nije imao milosti, a OVO je presuda

Nije precizirano koliko dugo neće smeti da sedne za volan.

02.08.2024 18:25

POSLE HAPŠENJA U NJUJORKU STIGLA KAZNA ZA DŽASTINA: Sudija nije imao milosti, a OVO je presuda
Profimedia

Pevač Džastin Timberlejk ostao je bez vozačke dozvole i jedno vreme neće smeti da sedne za volan i vozi automobil. Ovu odluku doneo je sud u Njujorku nakon što je pevač pre više od dva meseca uhapšen jer je vozio u alkoholisanom stanju. 

Slavni pevač koji se trenutno nalazi na turneji po Evropi bio je spreč da prisustvuje suđenju, što je njegov advokat podneo zahtev da se slučaj odbaci zbog greške u dokumentaciji, piše People. 

Sudija bez milosti

Međutim, sudija nije imao milosti i naredio je da se pop zvezdi ponovo sudi u skladu sa novom, revidiranom dokumentacijom.

Sudija Karl Ajrac je opomenuo advokata pop pevača i zahtevao je da se Timberlejk uključi na suđenje putem video poziva što je on i učinio. 

Profimedia

Pevač je više puta pre hapšenja primećen kako se opija

 

Nakon saslušanja pevača sudija je odlučio da se Džastinu suspenduje vozačka dozvola i on neće smeti davozi auto u državi Njujork, ali nije precizirano koliko dugo će trajati ova zabrana.

Podsećamo, Džastin je uhapšen 18. juna rano ujutro zbog vožnje u alkoholisanom stanju u Sag Harboru u Njujorku. Te večeri, Džastin je viđen u hotelu American kako prisustvuje zabavi sa svojim prijateljima. Na snimku koji se pojavio u medijima i na društvenim mrežama Džastin nije viđen kako pokazuje znake neoprezne vožnje, ali nekoliko trenutaka pre nego što je uhvaćen kamerom, policajci su rekli da su ga gledali kako prolazi kroz znak stop. 

Profimedia

Pevač se trenutno nalazi na turneji po Evropi, pa se na suđenje uključio putem video linka

 

Policajci su počeli da ga prate i primetili kako muzička zvezda nije uspela da ostane u pravoj liniji, zbog čega su ga odmah povukli.

Policajci na mestu događaja rekli su da im je Džastin rekao da je popio jedan martini i da prati prijatelja kući. On je bio u alkoholisanom stanju i priveden, ali je ubrzo pušten.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)