Zanimljivosti

TRAMP KOD MELANIJE OVO PREZIRE: Ceo svet je tvrdio da mu se svetila dok je bila u krevetu sa šefom

Pre nekoliko godina pričalo se da mu je bila neverna, a donela je i šok odluku.

04.07.2024 18:55

TRAMP KOD MELANIJE OVO PREZIRE: Ceo svet je tvrdio da mu se svetila dok je bila u krevetu sa šefom
Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Melanija Tramp nije ni nalik ženama drugih političara. Drži do sebe, i trudi se da bude žena iz senke. Ali, što više beži to više javnost interesuje njen život i odluke. Naime, šuška se da ako Donald Tramp ponovo osvoji predsednički mandat, da ona neće živeti sa njim u Beloj kući. Ova odluka mnoge će možda iznenaditi, ali ko je stvarno poznaje zna kako ona živi i šta želi da podstigne. Njoj je mnogo bitniji mir od slave i uspeha.

Oni bliski bivšoj prvoj dami veruju da će ona verovatno podeliti svoje vreme i biti u Palm Biču, posebno sa sinom Baronom (18), koji bi trebalo da pohađa Univerzitet u Njujorku. Melanija bi umesto toga putovala u Vašington samo na ceremonijalne dužnosti kao što su državne večere i drugi posebni događaji. Odluka da ne živi u Vašingtonu je potez bez presedana za prvu damu i raskid tradicije nakon dva i po veka.

- Ona se još više udaljava od svog muža i od društveno-političke scene u Vašingtonu - rekla je za Akios Kejt Andersen Brauer, koja je napisala nekoliko knjiga o prvim damama i dodala:

- Mislim, očigledno je mrzela da bude u Vašingtonu. Viđenja Melanije ostala su retka otkako su Trampovi napustili Belu kuću 2021.

Takođe se klonila suđenja za tajni novac svog muža na Menhetnu, ne pojavivši se na sudu radi izricanja kazne. Ona se pojavila u javnosti tek nekoliko dana kasnije.

Urednica Vašington posta Meri Džordan, koja je napisala knjigu o Melaniji, kaže da se ona izdvaja od ostalih prvih dama.

Profimedia

Melanija ne želi da živi u Beloj kući

Dva izuzetka

Iako nijedna prva dama nije izabrala da ne živi sa svojim mužem u Vašingtonu tokom njihovog predsedničkog mandata, postoje dva izuzetka, prenosi Daily Mail.

Godine 1841. Ana Sims Harison nije mogla da se useli u Belu kuću pre nego što je njen suprug Vilijam Henri Harison umro samo mesec dana nakon što je izabran za predsednika. Bes Truman je takođe živela preko puta Bele kuće u Bler Hausu, dok je predsednikova zvanična rezidencija bila uništena i obnovljena između 1948. i 1952. godine.

Melanija je bila neobična u Trampovom prvom predsedničkom mandatu, jer je više vremena provodila van Bele kuće nego u njoj. Umesto toga, odlučila je da živi u predgrađu Vašingtona sa roditeljima.

Prevara sa obezbeđenjem

Navodno, Melanija Tramp je bila u šemi sa momkom koji radi u obezbeđenju, kao i da Tramp to zna, ali da zbog svog izmidža ćuti. Pre nekoliko godina pisalo se da je bila sa šefom obezbeđenja koja se zove Henri Henk Simers. Ipak, te priče niko nije uzeo u obzir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)