Moda

TRAMPU JE PRESUĐENO, A MELANIJA GRMI U JAVNOSTI: Ovaj stajling je dokaz da je žena od moći, sve miriše na skupo!

O stajlingu žene bivšeg predsednika piše ceo svet.

06.06.2024 11:44

TRAMPU JE PRESUĐENO, A MELANIJA GRMI U JAVNOSTI: Ovaj stajling je dokaz da je žena od moći, sve miriše na skupo!
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Melanija Tramp, supruga bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, prvi put je viđena u javnosti od osude supruga na suđenju za tajni novac koje je uključivalo Stormi Danijels, poznatu američku glumicu filmova za odrasle. Naravno, ona nije izgledala kao nasekirana supruga, nego kao moćna žena, koju ništa ne može da zaustavi.

Melanija, koja ima 54 godine, pojavila se u elegantnom kombinezonu s kaišem, noseći čuvenu torbu birkin u odgovarajućoj boji kože. Bila je bez nakita, ali s tamnim naočarima za sunce.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Melanija i Baron Tramp

Njen sin Baron pratio ju je, uparivši svoje odelo sa crnim mokasinkama. Oboje su nosili više torbi luj viton dok su izlazili iz Trampovog tornja u Njujorku.

Portir je prethodno utovario njihov prtljag luj viton, kao i držače za odela s inicijalima BVT, koje je nosio Baron, u vozilo za podršku, dok su Melanija i njen 18-godišnji sin bili uvedeni u svoje terence tajne službe otporne na metke. Prema izveštajima, Melanija i Baron su bili skriveni u Trampovoj kuli 12 dana nakon njihovog dolaska uveče 23. maja. Takođe je primećeno da je Melanijin otac Viktor viđen kako šeta iz Trampovog tornja ranije te nedelje.

Par se navodno uputio u Bedminster u Nju Džerziju, gde imaju imanje, izbegavajući medijsku pažnju u Njujorku. Melanija se poslednjih dana klonila očiju javnosti i fokusirala se na druženje sa sinom, nakon smrti majke. Ova pojava u javnosti označava njen povratak na scenu nakon nekoliko turbuletih događaja u životu Trampovih.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)