Zanimljivosti

U NOSU SAM IMALA RUPE ZBOG NARKOTIKA: Hirurg joj je ugradio deo kosti od rebra kako bi mogla da diše!

Keri je bila muzička zvezda i odala se porocima.

13.05.2024 21:02

U NOSU SAM IMALA RUPE ZBOG NARKOTIKA: Hirurg joj je ugradio deo kosti od rebra kako bi mogla da diše!
SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Keri Katona (43) pre 23 godine bila je prava lepotica i deo britanske grupe "Atomic Kitten" pre 23 godine. Slava, novac i popularnost su joj udarili u glavu, pa se muzička zvezda odala porocima. Uz sve to stalno je odlazila kod plastičnog hirurga na brojne operacije, a ni sama ne zna šta je sve popravljala na sebi.

Keri je menjala muškarce kao čarape i kako je jednom prilikom šaljivo rekla, mora da izgugla da bi videla ko joj je sve bio muž. 

Iz tri braka ima 4 dece, a kad je novac spiskala na nedozvoljene supstance i provod počela je da svoje golišave fotografije objavljuje na platformi OnlyFuns.

Ostala bez nosa

Sve je to ostavilo posledice na njeno zdravlje, pa je praktično ostala bez nosa zbog prekomernog korišćenja droge.

- Zbog upotrebe kokaina imala sam tri rupe u septumu u svom prošlom životu. Kokaina je bio moj otrov, a uz to sam se udala za svog dilera droge jer sam mislila da ću ga dobiti malo jeftinije - priznala je Keri, a piše Sunday world. 

U vreme najveće popularnosti nije imala prijatelja, njena majka je medijima prodavala informacije iz njenog života, a imala je i mentalne probleme a da toga nije bila ni svesna.

- Kokain je postao moj jedini prijatelj, bio je sve što sam imala. Rehabilitacija mi uopšte nije pomogla da skinem kokain. Nisam ni znala koliko imam mentalnih problema, jer tome tada niko nije pridavao značaja mentalnom zdravlju, niti sam znala šta je to bipolarani poremećaj od koga sam bolovala - dodala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)

 

Keri je priznala da su njeni problemi sa drogom počeli kad je imala samo 14 godina mnogo pre nego što je postala popularna. 

Sve je to dovelo do toga da je morala na opreaciju nosa, koji je potpuno uništila zbog droge. Da bi nadomestili nedostatak hrskavice, lekari su koristili komad njenog rebra kako bi joj nos učinili stabilnijim i ispravili potporu unutar nozdrva.

- Mnogo sam propatila zbog svog nosa. Uvek njuškam i šmrcam jer mi stalno nešto curi iz nosa zbog čega se osećam neprijatno. Postala sam paranoična, izbegavam ljude, a ova operacija će konačno to da popravi kako bih konačno zatvorila to poglavlje svog života - poručila je Keri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)

 

Kako je objasnio hirurg dr Raghavan koji je izveo ovu komplikovanu operaciju, nos joj je toliko bio uništen od kogaina i pun rupa da nije imao nikakvu potporu. Zato je morao da ugradi deo kosti od rebra, a sledi još jedna rekonstrukcija gde će koristiti hrskavicu od rebara kao oslonac za nos, a nada se da će uspeti da srede i sluzokožu njenog nosa. 

Cilj je da Keri ima što bolji i što funkcionalniji nos, a rupe koje je imala u nosu izazvane kokainom bi trebalo da zarastu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)