Zanimljivosti

PRVE FOTKE SA MET GALE - OVO JE LUDILO: Haljina Džej Lo je šivena 800 sati, dekolte puca i sve se providi! (FOTO)

Uživo sa modnog događaja godine.

07.05.2024 00:40

PRVE FOTKE SA MET GALE - OVO JE LUDILO: Haljina Džej Lo je šivena 800 sati, dekolte puca i sve se providi! (FOTO)
Angela WEISS / AFP / Profimedia

Prvi je ponedeljak u maju, a mi pratimo Met Galu uživo. Ovo su prve fotke sa čuvenih stepenica Meta u Njujotku. Modne glavešine i obožavatelji slavnih se raduju: posle godinu dana čekanja, velika noć mode se vratila!

Met Gala 2024. održava se u upravo  u Metropoliten muzeju umetnosti u Njujorku, a niz najvećih holivudskih imena sprema se da korača stepenicama. Ovogodišnjim događajem kopredsedavaju Dženifer Lopez, Kris Hemsvort, Zendaja i Bed Bani. Kao i uvek, Vogue-ova Ana Vintur je na čelu beneficije Instituta za kostim.

Tema — ako zvezde odluče da je prate — je "Uspavane lepotice: Ponovno buđenje mode". Odgovarajuća izložba Instituta za kostim u Metropoliten muzeju je "u velikoj meri oda prirodi i emocionalnoj poetici mode", rekao je kustos Endru Bolton – što znači da možemo da predvidimo neke ćudljive cvetove na tepihu.

Iako je ko se pojavi uvek iznenađenje, možemo se nadati da ćemo videti neke redovne posetioce Meta: porodicu Kardašijan-Džener, Rijanu, Blejk Lajvli i druge.

Trudnica Lea Mišel pokazuje svoj stomak

Lea Mišel je trenutno trudna sa svojim drugim detetom, ali to je ne sprečava u velikom noćnom izlasku.

 

Zvezda "Funny Girl" nosila je plavu haljinu, ukrašenu belim tračicama i u kombinaciji sa pufastim, naboranim ogrtačem. Izgled je Rodarte, stilizovan od strane Brajana Melera.

Za izradu haljine Dženifer Lopez bilo je potrebno 800 sati

Dizajnerska kuća saopštila je da je haljina Haute Couture po meri Schiaparelli zahtevala 800 sati ručnog veza. Sadrži preko 2.500.000 kamenčića i perli od srebrne folije. Dženifer Lopez prosto sija!

Zendaja se šepuri poput pauna

Zendaja se vratila na čuveni događaj po prvi put posle pet godina, a ova kraljica Met Gale je bila dugoočekivana!

 

U njenoj najnovijoj saradnji sa stilistom Lou Roučom, Zendajin gala izgled evocira pauna, sa nijansama zelene, ljubičaste i plave. Haljina je vintage Christian Dior, iz mode proleća 1999. koju je dizajnirao Džon Galijano.

A evo kako su izgledali neki od posetilaca.

Ema Čemberlejn se odlučila za pomalo mističan izgled i zanimljivu kombinaciju čipke i braon boje. 

 

 

Ana Vintur, jedna jedina i neponovljiva. Jednostavnu belu haljinu obgrlila je fenomenalnim kaputom sa cvetovima. Ovaj put ne nosi svoj lični pečat - sunčane naočare - i to nas posebno oduševljava. 

 

 

Mindi Kejling izgleda čarobno. Nežna "nude" boja se stopila sa stepenicama, ali savršeno komplementira svim biljkama oko nje, tako da sigurno da ne može da prođe neprimećeno!

 

 

Pratimo dalje i nadamo se fenomenalnim autfitima. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)