Zanimljivosti

SVI GOVORE O PRINCEZINOM LICU NAKON OVE FOTOGRAFIJE: Jedan detalj nije promakao javnosti (FOTO)

Kejt Midlton i princ Vilijam su se javno oglasili, a onda je usledila salva komentara.

02.05.2024 19:40

SVI GOVORE O PRINCEZINOM LICU NAKON OVE FOTOGRAFIJE: Jedan detalj nije promakao javnosti (FOTO)
Profimedia

Nakon što je polocvinom marta objavljeno da Kejt Midlton ima rak, čini se da se stvari na britanskom dvoru polako vraćaju u svoje regularne tokove. Nedavno su se princeza i princ od Velsa oglasili povodom rođendana njihovog sina Luisa, zatim kada im je bila 13. godišnjica braka, a sada je usledila nova objava.

Naime, povodom rođendana njihove jedine ćerke, princeze Šarlot usledila je jedna javna čestitka. Na Instagram proflu objavljena je devojčicina fotografija uz zahvalnost na lepim željama. 

Matt Porteous / Avalon / Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam sa porodicom

Svi oni koji podržavaju princezu i princa od Velsa u ovim nedeljama, oduševili su se objavom jer su smatrali da im time pokazuju kako je Kejt bolje te da se kraljevska porodica polako oporavlja od svega što ju je zadesilo.

 

 

Međutim, nakon objavljene fotografije jedan detalj nikome nije promakao. Malena princeza Šarlot prava je kopija svog oca Vilijama. U komentarima ispod objave svi su pisali kako je neverovatno da toliko liči na oca, te da imaju gotovo identične crte lica. Neki su u njoj videli i obrise tragično nastradale princeze Dajane koja nažalost nikada nije upoznala svoje unuke.

Podsetimo, zdravstveno stanje princeze Kejt Midlton neočekivano je otkriveno nakon neovlašćenog otkrivanja od strane nepoznatog izvora. Kensingtonska palata je odmah objavila video poruku nakon saznanja da je njen dijagnoza procurila u javnost. U poruci, princeza je potvrdila svoju borbu sa kancerom i nadolazeću preventivnu hemoterapiju. Postavila su se pitanja o izvoru procurele informacije, što je dovelo do sumnji o potencijalnom kršenju bezbednosti u londonskoj klinici gde je Kejt bila tretirana i podvrgnuta abdominalnoj hirurgiji u januaru.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)