Zanimljivosti

DŽENIFER, DA LI SI TO TI? Glumica uslikana u najgorem izdanju ikad, fanovi zgroženi! (FOTO)

Zbog farmeki je postala je glavna tema na mrežama.

28.04.2024 16:20

DŽENIFER, DA LI SI TO TI? Glumica uslikana u najgorem izdanju ikad, fanovi zgroženi! (FOTO)
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica i pevačica Dženifer Lopez, poznata po svom besprekornom modnom stilu, izazvala je pravu debatu na društvenim mrežama svojim poslednjim izborom farmerica. Naime, ona se nedavno prošetala ulicama Njujorka u širokim, šljampavim farmerkama koje su prilično neodređenog modela. Nogavice su široke i zvonaste, pantalone padaju sa kukova i izgleda kao da “vise” i da su joj barem za tri broja veće.  

Ni to sve ne bi bio toliki problem, pošto su oversajz komadi garderobe trenutno “in”, da ove farmerke nisu malo pocepane i prilično prljavo. Teško da bi Lopezova izašla štrokava na ulicu, ali kako su prokomentarisali zgrožei fanovi ne ide da zvezda njenig ranga izlazi na ulicu u pantalonama koje izgledaju kao da su nošene bar 10 godina, bačene u đubre, a potom ih je neki beskućnik izvukao i obukao. 

 

 

Vrhunac cele priče je da su prljave izbledele oversajz farmerice deo kolekcije luksuznog švedskog brenda Acne Studios i koštaju čak 620 eura. Ovakav neobičan izbor garderobe zgodne Džej Lo izazvao je polemiku među njenim fanovima i modnim kritičarima. Mnogi su se pitali da li je prljavština postala novi modni trend ili je to samo ekscentričan modni izbor jedne od najpoznatijih svetskih zvezda.

Iako na prvi pogled može delovati da je ovo samo izolovan slučaj, činjenica je da se trend prljavih pantalona polako vraća u modu. Trend je nastao još 2000-ih godina, a sada se brendovi poput Balenciage i Rick Owensa trude da ga stave u žižu interesovanja. Prljave farmerke, jakne i drugi odevni komadi sa "prljavim motivima" ponovo postaju popularni među poznatim ličnostima i ljubiteljima mode.

 

 

Dženifer nije čak ni prvi put obukla ovaj nesvakidašnji komad garderobe. Praljave farmerke su izgleda jedan od njenih omiljenih modela, budući da je prvi put u njima uslikana krajem prošle godine, da bi ih ponovo ponela početkom meseca i to uz štikle i kaput, a sada ih je opet obukla za dnevnu šetnju gradom. Ostaje da se vidi da li će se ova neobična moda proširiti među ostalim poznatim ličnostima ili će ostati samo prolazni modni eksperiment latino zvezde.

- Dženifer Lopez osvanula u najbizarnijem izdanju do sada i to u prljavim farmerkama, izgleda da je svom stilisti dala slobodnih nedelju dana - pisao je Daily mail.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)